Τρέχουνε άλλοι, για πάρτη του

Τρέχουνε άλλοι, για πάρτη του

Ο Κώστας Καίσαρης διαφωνεί. Πουθενά δεν έχει πάει ο Αλαφούζος. Δικό του μαγαζί είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Αλαφούζος έχει κάνει στην άκρη και τρέχουνε άλλοι για λογαριασμό του.

ΔΗΛΑΔΗ τα παράτησε ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό και τρέχει να τον σώσει ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου; Ο Κωνσταντίνου, που δεν μπορεί να σώσει  τον εαυτό του, θα σώσει τον Παναθηναϊκό; Ιδού λοιπόν ο σουρεαλισμός: Όπως ο Βαρουφάκης, είχε στα χέρια του, την οικονομία της χώρας, έτσι έχει ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου στα χέρια του τον Παναθηναϊκό. Χρεωκοπημένη η Ελλάδα, χρεωκοπημένος κι ο Παναθηναϊκός. Όπως, γύρναγε την Ευρώπη και διαπραγματευόταν με τους δανειστές ο Βαρουφακης, έτσι πήγε στη  Ζυρίχη και διαπραγματεύτηκε, με τους πιστωτές του Παναθηναϊκού, ο Κωνσταντίνου. Ποιο είναι το διάφορο; Ότι, ο Βασίλης, δεν έχει δίπλα του, μία ωραία γυναίκα σαν τη Δανάη: Είχε στα νιάτα του. Τη Μάρθα Καράγιαννη. Ακόμα πιο σένια και μπάνικια. Ότι, δεν μιλάει ξένες γλώσσες; Μιλάει τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Όπως η Ελλάδα, είχε εναποθέσει τις ελπίδες της, για τη σωτηρία της, στον Βαρουφάκη, έτσι κι ο Παναθηναϊκός, τις έχει εναποθέσει στον Κωνσταντίνου. Όπως ο Τσίπρας, είχε εμπιστευθεί τον Γιάνη, έτσι κι ο Αλαφούζος, έχει εμπιστευθεί τον Βασίλη.

ΑΠΟ που κι ως που όμως, έχει φύγει ο Αλαφούζος; Επειδή σταμάτησε να πληρώνει; Επειδή δεν πάει στο γήπεδο; Δικό του είναι μαγαζί. Σ’ αυτόν ανήκει η εταιρία, με την επωνυμία ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι σταμάτησε να τρέχει ο Αλαφούζος, για τον Παναθηναϊκό και τρέχουνε για λογαριασμό του, άλλοι. Τρέχει ο Τσίπρας, όπως μεταφέρουν πηγές του Μαξίμου στους πάντα πρόθυμους και ευκολόπιστους, αθλητικογράφους. Τρέχει, ο Νο1 νταραβεριτζής της κυβέρνησης, ο Νίκος ο Παππάς. Τρέχει, ο γενειοφόρος Υφυπουργός περί τον Αθλητισμό, Γεώργιος Βασιλειάδης. Τρέχει, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Γραμμένος με τ’ όνομα. Τρέχει, εκ μέρους της Σούπερ Λιγκ, ο Βασίλειος Γκαγκάτσης. Τρέχει και δεν φτάνει η NOVA. Ετρεξε για λίγο ο Μίστερ Τσιπίτας.

ΑΥΤΗ κι αν είναι μαγκιά. Να την κοπανάς εσύ και να τρέχουνε για πάρτη σου, άλλοι. Από πού κι ως πού όμως, ξαναλέμε, έφυγε ο Αλαφούζος; Πουθενά δεν έχει πάει. Δικός του είναι ο Παναθηναϊκός , δικοί του είναι στα κουμάντα, Βασίλης Κωνσταντίνου και σία. Αν δηλαδή εσύ δεν ξαναπατήσεις το πόδι σου, σ’ ένα από τα δέκα σπίτια που διαθέτεις, σταματήσεις να πληρώνεις, φως, νερό, τηλέφωνο, παύει το σπίτι να είναι δικό σου; Δεν μπορείς, αύριο να το πουλήσεις, αν βρεθεί αγοραστής; Πουθενά δεν έχει πάει ο Αλαφούζος. Εκεί είναι, αλλά έχει κάνει στην άκρη, για να μην φαίνεται. Αντί να πηγαίνει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές και να τους λέει «κάντε λίγο ακόμα υπομονή», πάει ο Κωνσταντίνου.

ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι στον Παναθηναϊκό. Τίποτα, δεν έχει αλλάξει. Ούτε είναι κάτι καινούργιο, οι οφειλές. Αν γκουγκλάρεις, «προσφυγή ο Εσιέν», η ημερομηνία που θα βγει, θα είναι 29 Δεκεμβρίου 2016. Ακριβώς πριν ένα χρόνο. Κι έλεγε ο Παναγόπουλος, «χρωστάμε επειδή δεν μας πληρώνει η Νόβα». Κανένας από όσους φεύγανε από τον Παναθηναϊκό, δεν έπαιρνε τα λεφτά του. Και όχι μόνο. Πέρυσι τέτοια εποχή ήτανε που είχανε δυστροπήσει Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Επειδή ήτανε απλήρωτοι. Η δουλειά στον Παναθηναϊκό, πήγαινε , στο δίνουμε έναντι, σ’ αυτούς που παίζουνε κι αυτοί που φεύγουνε, τσιμέντο να γίνουν. Επειδή όμως, κάποια στιγμή το πράμα ήρθε και φράκαρε, ο Αλαφούζος, σήκωσε τα χέρια ψηλά και ανακοίνωσε στάση πληρωμών. Περιθώρια άλλωστε για άλλες δικαιολογίες δεν υπήρχαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι έχει φύγει. Του Αλαφούζου είναι ο Παναθηναϊκός και κανενός αλλουνού.

Στη μουσική επιλογή, Rolling Stones- Wild Horses.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ