Η χήρα με τα 5 ορφανά

Η χήρα με τα 5 ορφανά

Ο Πολάκης κι ο Αυτιάς, ο Τάκης Λεμονής κι ο Πέτρος Κωστοπουλος, ο επαναστάτης Λαφαζάνης και η πρώην πορνοστάρ  Μαρία Αλεξάνδρου. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εξερεύνηση της επικαιρότητας, βρίθει από αδάμαντες. Ο ερευνητής – δημοσιογράφος, (κάτι  δηλαδή μεταξύ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Στέφανου  Χίου) είναι σαν τους αλιείς μαργαριταριών. Ψάχνει, βρίσκει, αναδεικνύει. Προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος και προς  τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Αλά ούνα , αλά ντούε, αλά τρε:

«Ο ΠΑΟ προχωρά  στην εφαρμογή του  πλάνου εξασφάλισης της βιωσιμότητάς του», μας πληροφορεί ανακοίνωση της  ΠΑΕ. Η επόμενη ανακοίνωση θα έχει να κάνει με τον τετραγωνισμό του κύκλου. Κάτι εξ ίσου εύκολο δηλαδή, με την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Παναθηναϊκού.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ της πυρκαγιάς, που ακούει στο όνομα Πολάκης,  επιτίθεται εκ νέου στον Αμβρόσιο τον όποιον αποκαλεί «φασισταριό». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επόμενος στόχος, είναι η διεθνής καριέρα και  ο Πάπας της Ρώμης.

ΠΟΙΟΣ είπε, ότι η Κυβέρνηση, δεν δουλεύει; Αντιθέτως. Απαξάπαντες, έχουνε  σηκώσει τα μανίκια. Ιδροκοπάνε. Ο Γαβρόγλου, σαν αρμόδιος Υπουργός, δείχνει τη κλάση του: «Τέλος οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό». Αυτό πάει να πει αριστερή πολιτική στη Παιδεία. Στη πράξη. Όχι στα λόγια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ο Ολυμπιακός, δεν ευχήθηκε στον Λεμονή, ως είθισται, «καλή επιτυχία» στη συνέχεια της καριέρας του; Απάντηση; Υπάρχει καριέρα πλην Ολυμπιακού;

ΙΔΟΥ η ζωντανή απόδειξη ότι η άσκηση της πολιτικής, δεν απέχει και πολύ, από την εξάσκηση της χήρας με τα 5 ορφανά. Η παρέμβαση δηλαδή του Κώστα Αϊβαλιώτη, σχετικά με την ονομασία της Φύρομ: «Βράζει η γη της Μακεδονίας και είχαμε χθες 15 σεισμούς, ενώ κάποιοι προωθούν την προδοσία του ονόματος». Αυτόν τον εν λόγο Αϊβαλιώτη, έχουν στείλει οι Έλληνες ( κατ εικόνα και κατ ομοίωση) στη Βουλή, μέσω των ψηφοδελτίων του Λάος.

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο 2: Το να λέει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, να αλλάξουν μάνατζερ, είναι στα  πλαίσια των αρμοδιοτήτων  του Κωνσταντίνου Διαμαντοπούλου;

ΕΛΑ νιμού στον τόπο σου: Ο Σπύρος Μπιμπίλας,  ετοιμάζει ανακοίνωση-απάντηση στον  Λιάγκα.

ΕΣΥ λακαμά, Ελληνα, κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει. Ο Παπαδημούλης, ο άνθρωπος, που έχει κάνει το twitter λάστιχο, έκανε ερώτηση στην Κομισιόν και της έβαλε τα δύο πόδια, σ’ ένα παπούτσι: «Τι κίνητρα θα δώσετε  σε κράτη-μέλη, όπως η Ελλάδα, στην ίδρυση συνεταιριστικών τραπεζών;».

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο 3: Αφού  είναι τόσο καλός παίκτης, αυτός ο Αζεβέδο, ο μπαμπάς Λουτσέσκου, γιατί τον είχε στο μούσκιο και δεν τον έβαζε;

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο 4: Όταν ο Αυτιάς κάνει 45.2% κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος 45.7%, είναι ποτέ δυνατόν να γλυτώσει αυτός ο τόπος; Η  ποιότητα της αισθητικής του 50% των Ελλήνων, μιλάει από μόνη της.

ΤΑ εκατομμύρια των πρασίνων οπαδών, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι: «Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Πρόεδρος η Τατιάνα Πυτιχούτη».

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Αυτός είναι ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός… Αλλάξαμε το ισοζύγιο ανάμεσα σε σταθερές και μη σταθερές θέσεις εργασίας… Αλλάξαμε τους φορολογικούς συντελεστές εφαρμόζοντας, μια πιο προοδευτική φορολόγηση… Προστατεύσαμε όσο μπορούσαμε τους πιο αδύναμους. Πέρυσι μοιράσαμε 620 εκατ. μέρισμα, εφέτος ενάμιση εκατομμύριο». Ιδού η ζωντανή απόδειξη, πόσο δίκιο έχει ο Καίσαρης, όταν λέει ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να υποβάλλονται στη βάσανο του ορού της αληθείας.

ΚΑΙ ιδού,  πως επιβεβαιώνονται οι γραφές, όταν ομιλούν για «ανάσταση νεκρών»: «Ο Φανούρης Βατσινάς, προ των πυλών του ΟΦΗ».

ΣΩΣΤΟΣ, ο Πέτρος Κωστοπουλος, «το θέατρο σε τσακίζει. Θέλει πολύ γερό στομάχι». Μιλάει δηλαδή γι’ αυτούς, που πληρώνουν εισιτήριο για να τον δουν.

ΣΗΚΩ, Αρη Βελουχιώτη να τον δεις: «Επαφή Λαφαζάνη με Αλ Φατάχ».

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Λιαργκόβας, επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, «κίνδυνος κουρέματος των καταθέσεων, αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί». Αν δεν πάρουν δηλαδή τα σπίτια των άλλων,  θα πάρουν τα δικά σου τα λεφτά. Κι αν δεν έχεις ούτε σπίτι, ούτε λεφτά;

ΣΚΥΨΕ ευλογημένη. Η πρώην πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου πήγε  και προσκύνησε την Τίμια Ζώνη. Υπάρχει δηλαδή και Ατιμη Ζώνη; Η οποία  Τίμια Ζώνη,  της οποίας τα δικαιώματα έχει ο επιτυχημένος, μάνατζερ, μπίζνεσμαν και  ενίοτε και καλόγερος, Εφραίμ, κάνει και περιοδείες. Όχι μόνο από  εκκλησία σε εκκλησία, αλλά και στην επαρχία. Στη Λάρισα, όπου την υποδέχτηκε λαοθάλασσα από πιστούς.

ΣΤΟ μεταξύ, επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά η ρήση του Κομφούκιου, «ένα κορόιδο πεθαίνει, δέκα γεννιούνται». Τι μάκινα σκεφτήκανε στη λεβεντογέννα Κρήτη, οι πονηροί; Βρήκαν έναν 66 ετών, του είπαν ότι θα δουλέψει έναντι αντιτίμου 200 ευρώ στη διαχείριση των εισιτηρίων, του ΟΦΗ. Του ζήτησαν το ΑΦΜ , φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και τον έβαλαν να υπογράψει κάτι χαρτιά. Αποτέλεσμα; Ο διορισμός του σαν εκκαθαριστή της ΠΑΕ και το να πέσουν απάνω του χρέη 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Κι ακόμα τρέχει.

Στη μουσική επιλογή John Lennon – Imagine.

https://www.youtube.com/watch?v=YkgkThdzX-8&app=desktop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ