Ολυμπιακός : Και τώρα, Κέβιν, θα περάσουμε όμορφα!

Ολυμπιακός : Και τώρα, Κέβιν, θα περάσουμε όμορφα!

Ο Μιραλάς «έριξε» το «Ελ. Βενιζέλος» και ετοιμάζεται για τα… δικά του στο χορτάρι την ώρα που οι συμπαίκτες του στη Λάρισα έκαναν «παρέλαση». Τα καλύτερα έρχονται με τον Θρύλο στην κορυφή.

Μια… τρελή εβδομάδα έκλεισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Από την παραμονή Πρωτοχρονιάς που «έσκασε» το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία που… κέρδισε τελικά το Όσκαρ, την συμφωνία για την απόκτηση του Μιραλάς, το εμφατικό διπλό στη Λάρισα και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας έως τον «σεισμό» στο αεροδρόμιο από τους 2.000 και πλέον οπαδούς των Πειραιωτών που αποθέωσαν τον «καλύτερο για μας».

Ήρθε ο Βέλγος παικταράς και τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό!
Καλύτερες συνθήκες σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα αλλά εξελίσσεται με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι στη βαθμολογία δεν μπορούσαν να ήταν τώρα τα πράγματα. Στην Λάρισα άλλωστε ανέλαβαν οι Μάριν, Φορτούνης και Ανσαριφάρντ και «καθάρισαν» Ολυμπιακά και ωραία το ματς.

Ο Ολυμπιακός έκανε και με το παραπάνω με ταχύτατες κινήσεις αυτό που έπρεπε. Πήρε τον Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας, έκλεισε τον Ιγκορ Σίλβα για το δεξί (θα έρθει σύντομα) και τον Πασαλίδη για το καλοκαίρι και έκανε το «μπαμ» με τον Κέβιν Μιραλάς που καλύπτει με το παραπάνω την ανάγκη που είχε για τα άκρα της επίθεσης. Ο Μιραλάς βεβαίως παίζει παντού στην επίθεση, περιττό να κάνουμε ανάλυση για τον «καλύτερο για μας» και τον «εφιάλτη» των απέναντι.

Ο Ολυμπιακός με τον Όσκαρ Γκαρσία πλέον στο «τιμόνι» έχει όλες τις προυποθέσεις που θέλει. Και έπεται και συνέχεια, όμως το σημαντικό είναι πως έγιναν όλα όπως έπρεπε τον χρόνο που έπρεπε.

Απόδειξη πως η ψύχωση για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη από όλους στο μεγάλο λιμάνι. Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι στο επίκεντρο και μετά το «Ελ. Βενιζέλος» να ετοιμάζεται να «ρίξει» και το Καραισκάκη. Και βεβαίως να «βουβάνει» όπως το έκανε πολλάκις τα δύο χρόνια της πρώτης του ερυθρόλευκης θητείας του τις αντίπαλες έδρες.

Με τον Κέβιν θα περάσουμε όμορφα! Και ας κάνουν ότι θέλουν οι υπέρμαχοι της εξυγίανσης. Το… παραμύθι άλλωστε άρχισε με το που πήραν την κρυάδα της μεγάλης μεταγραφής. Έλα μωρέ, στην Έβερτον δύο χρόνια δεν ήταν καλός είναι το αφήγημα τους. Όπως παλιά έλεγαν οι απέναντι πως ο Ριβάλντο είναι γέρος. Θα τα δούμε όλα λοιπόν στο χορτάρι.

Και τώρα, Κέβιν, θα περάσουμε όμορφα. Καλώς ήρθες σπίτι σου και πάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ