Ολυμπιακός : Οι δύο μαέστροι και ο μπαλαντέρ!

Ολυμπιακός : Οι δύο μαέστροι και ο μπαλαντέρ!

Ο καθένας μπορεί να βάλει στο μυαλό τους πιθανούς… συνδυασμούς για την επίθεση του Ολυμπιακού!

Βγάζει κι άλλους  πρωταγωνιστές τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Όσκαρ Γκαρσία και Κέβιν Μιραλάς είναι τα οι δύο καινούργιοι, όμως υπάρχει κι ένας… περσινός που παραμένει στην επικαιρότητα. Ο Μάρκο Μάριν!

Ο Γερμανός έβγαλε και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά και στη Λάρισα και σε αυτό το 7/7 του Ολυμπιακού έχει τον πρώτο λόγο. Και οργανωτής και εκτελεστής. Από την Κέρκυρα το ξεκίνησε, όταν έκανε τη χειρονομία της… σιωπής και το συνεχίζει. Στο ματς με τους βυσσινί το οποίο ίσως και να ήταν το πιο δύσκολο της (νέας) σειράς για τους κόκκινους έκανε τα πάντα όλα.

Πλάσαρε σωστά υποδεχόμενος την έξυπνη φάουλ-πάσα του Ταχτσίδη, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού και στη συνέχεια το ολοκλήρωσε. Δεν ήταν μόνο ότι βρήκε σωστά δύο φορές τον Φορτούνη για να «ανοίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού και να φτάσει η μπάλα στους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς οι οποίοι μπόρεσαν να εκτελέσουν. Κυρίως έπαιξε ρόλο ότι τον περίμενε για να καλυφθεί από την αντίπαλη άμυνα και να μη μείνει εκτός παιχνιδιού, κρατώντας την μπάλα όσο θα έπρεπε…

Κι επειδή ήμασταν από αυτούς που θεωρούσαμε ότι δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ενδεκάδα ο Μάριν και ο Φορτούνης στο ματς της Λάρισας πήραμε άλλη μία απάντηση. Στο ξεκίνημα της διαδρομής βέβαια δεν είχαν την ανάλογη συνεργασία, αλλά ίσως τότε να τους έλειπε η ενέργεια, όμως εδώ και κάμποσο καιρό κι από τη στιγμή που έχουν βρει το βηματισμό τους έχουν καταφέρει να συγχρονιστούν, αν και θεωρητικά έχουν τον ίδιο ρόλο στην ομάδα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τους διαχειριστεί ο Όσκαρ Γκαρσία, από τη στιγμή μάλιστα που αναμένεται να μπει στην εξίσωση και ο Κέβιν Μιραλάς, ένα όπλο που δεν γίνεται να μην αξιοποιηθεί. Ο Καταλανός έχει δείξει στις προηγούμενες ομάδες του ότι ασπάζεται περισσότερο την εκδοχή του 4-4-2, ενώ έχει επιλέξει και τις τακτικές του 4-2-3-1 και του 4-3-3.

Προφανώς και ο κάθε προπονητής προσαρμόζει το πλάνο του ανάλογα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, όμως τώρα πέραν από τους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς οι οποίοι σκοράρουν με ικανοποιητική συχνότητα, υπάρχει πλέον και ο μπαλαντέρ που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις μπροστά, όπως είναι ο Μιραλάς.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει στο μυαλό τους όλους τους… συνδυασμούς αλλά αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Γκαρσία. Τα τρία ματς που ακολουθούν στο Καραϊσκάκη με Πλατανιά (κύπελλο), Λαμία και Ξάνθη προσφέρονται για τα όποια δοκιμαστικά, καθώς με το ξεκίνημα του Φλεβάρη θα υπάρχει το σημαντικό ραντεβού με την ΑΕΚ!  Θα φουντώσει για τα καλά η μάχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ