Άρης : Τρεις πόντους πιο κοντά στη Superleague

Άρης : Τρεις πόντους πιο κοντά στη Superleague

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Σπανό και τους παίκτες του.

Απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου ο Άρης πέτυχε μια απο τις πιο εύκολες φετινές του νίκες έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και αλλα γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ρυθμούς ενώ δεν υπήρχε συγκέντρωση στην τελική πασά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν θα κρύψω οτι και εγώ αναρωτήθηκα, γιατί ορισμένες επιλογές παικτών. Η καλύτερα για την μη επιλογή κάποιων άλλων. Οτι προσωπική άποψη όμως και να έχει ο καθένας ή οσο και να γκρινιάζουν ορισμένοι, η αλήθεια είναι οτι τα αποτελέσματα και η βαθμολογία δικαιώνουν προπονητή και παίκτες. Εκεί τελειώνουν όλα.

Ο στόχος του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι να ανέβει. Ο οργανισμός που λέγεται Άρης θα αντέξει αν δεν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, οχι όμως αν δεν πάρει την άνοδο. Είναι ξεκάθαρο οτι ο προπονητής έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο στο μυαλό του και εμπιστεύεται κάποιους παίκτες περισσότεροι απο κάποιους άλλους. Με αυτό το πλάνο όμως έχει την ομάδα πρώτη και μάλιστα με σημαντική διαφορά.

Με την νίκη αυτή ο Άρης έκανε σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ. Έχει πλέον θεωρητικά βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ένω οι ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ