Μιραλάς : Τα «βλέπω» ή «πάσο»;

Μιραλάς : Τα «βλέπω» ή «πάσο»;

Με την κίνηση Μιραλάς ο Ολυμπιακός προκαλεί τους ανταγωνιστές του για τη συνέχεια της παρτίδας!

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε αναφέρει ότι με βάση τον άγραφο νόμο του τζόγου την παρτίδα θα την κερδίσει αυτός που έχει τη δυνατότητα (ή και τη διάθεση και την τόλμη) να ποντάρει τα πιο πολλά!

Ή τουλάχιστον θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να σηκωθεί νικητής από το τραπέζι και τώρα πια ας προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε αυτό και στο… γήπεδο! Μέσα σε 48 ώρες ο Ολυμπιακός φέρνει στην ομάδα του έναν προπονητή από την ισπανική σχολή, τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του (τρεις στον αριθμό) θα κοστίζει αρκετά παραπάνω από όσο αυτοί των ανταγωνιστών του, ενώ προχωρά και στην κίνηση που ίσως να αποδειχθεί και «ματ» (έτσι για να αλλάξουμε και … κατηγορία στα παιχνίδια), όπως είναι η μεταγραφή του Μιραλάς, καθώς κι εδώ τα ποσά, όταν γίνουν γνωστά, θα καταλάβουμε ότι είναι έξω από τα ελληνικά δεδομένα.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός ανεβάζει κατά πολύ το δικό του ποντάρισμα και ρίχνει το γάντι στους διεκδικητές του τίτλου, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να «μιλήσουν». Σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιλογές είναι δύο, «τα βλέπω» ή «πάσο».

Βεβαίως, το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την τράπουλα, άσχετα αν είναι κι αυτό παιχνίδι. Δεν είναι δεδομένο ότι θα νικήσει ο καλύτερος ή αυτός που εμφανίζεται ως καλύτερος. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σε αυτή τη διαδρομή με το πολύ πιο ακριβό ρόστερ από όλους τους άλλους αλλά του πήρε… δύο προπονητές μέχρι να φτάσει στην κορυφή, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Με τον Μιραλάς αποκτά τεράστια δύναμη στα άκρα, αφού ο Κέβιν παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, όμως τόσο αυτός όσο και ο καινούργιος προπονητής θα χρειαστούν το χρόνο τους και χρόνος δεν… υπάρχει. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι μετά το ματς με την Λάρισα θα δώσει τρία παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, με τον Πλατανιά για το κύπελλο και με την Λαμία και την Ξάνθη στο πρωτάθλημα.

Καλή ευκαιρία για την «ήπια προσαρμογή», τόσο του Όσκαρ Γκαρσία όσο και του Κέβιν Μιραλάς ή όποιου άλλου προστεθεί ακόμη αυτόν το μήνα, έως ότου λήξει η μεταγραφική περίοδος. Στις αρχές του Φλεβάρη υπάρχει το ραντεβού με την ΑΕΚ στο Φάληρο και μετά η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Και σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα υποχρεωθούν να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους, αν και οι προπονητές ασπάζονται την άποψη ότι τα «μικρά» ματς είναι αυτά που έχουν τους περισσότερους βαθμούς, άρα κρίνουν και τον τίτλο. Όπως και να έχει η συνέχεια αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ