Ολυμπιακός : Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός : Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης

«Φτιάξτε» τον και άλλο, φωνάξτε, γκρινιάξτε, μιλήστε για λευκές πετσέτες. Τόσο… λευκές που μια μέρα μετά τον Όσκαρ Γκαρσία έφερε και τον «καλύτερο για μας». Ο Μιραλάς γύρισε «σπίτι» του και μαζί και ο εφιάλτης των απέναντι!

Και τώρα η γκρίνια χάνεται… Μαζί και η μουρμούρα για τον Λεμονή, τον Χάσι, τις μεταγραφές, τις λευκές πετσέτες και όλα τα σχετικά. Κάπως έτσι, απλά και Ολυμπιακά, μέσα σε μια μέρα τα πάντα αλλάζουν. Για την ακρίβεια άλλαξαν.

Πανζουρλισμός στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί ο «καλύτερος για μας» είναι και πάλι εδώ. Ο Νο1 ποδοσφαιριστής που σημάδεψε τη νέα εποχή του Ολυμπιακού, την εποχή Μαρινάκη, γύρισε στο μεγάλο Λιμάνι. Η βόμβα έσκαγε και μαζί με της όλοι κατάλαβαν τι τους περιμένει.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μερίδα των οποίων γκρίνιαζαν μέχρι χθες για την απομάκρυνση του Λεμονή, αλλά και οι απέναντι που πιστεύουν πως είναι πολύ δυνατοί (εντός και εκτός γηπέδων) τόσο που θα παραμερίσουν τον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το έγραφα μόλις χθες με αφορμή την έλευση του Όσκαρ Γκαρσία πως τα «δώρα» του Μαρινάκη στον Ισπανό τεχνικό και τους οπαδούς του Ολυμπιακού θα έρθουν πολύ σύντομα. Πιο σύντομα δεν γινόταν.

Ο Κέβιν Μιραλάς, ο «κόκκινος διάβολος» που θαυμάσαμε δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που μάγεψε τα πλήθη, λατρεύτηκε όσο λίγοι στον Ολυμπιακό, αναγνωρίστηκε ακόμη και από τους αντιπάλους, είναι και πάλι εδώ!

Ήρθε για να πάρει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, να «δέσει» στην ομάδα, να την απογειώσει με την αδιαμφισβήτητη κλάση του και να χαρίσει νέες μεγάλες στιγμές στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η συγκεκριμένη μεταγραφή και το τάιμινγκ που υλοποιείται. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.

Μιλάμε για την χρονιά της… εξυγίανσης, σε μια περίοδο που ο ίδιος ο Μαρινάκης αλλά και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο στόχαστρο όλων.

Σε μια περίοδο που κάποιοι θαρρούν, και δυστυχώς και μια (μικρή ευτυχώς) μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού πως στον Πειραιά θα… κωλώσουν.

Κάνουν λάθος, και αν ακόμη και τώρα δεν το κατάλαβαν, κακό του κεφαλιού τους. Ο Μαρινάκης κάνει πλάκα σε όλους!

Είναι εδώ, πήρε πάνω του και την υπόθεση Μιραλάς και την τελείωσε στο «τσακ-μπαμ» φέρνοντας την στιγμή που χρειάζεται τον Βέλγο παικταρά!

Ένα deal σπουδαίο που προσφέρει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να βάλει στη «μηχανή» του έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πώς να τον ανεβάσει και άλλο επίπεδο. Τον Μιραλάς που αδημονεί για να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα και να πανηγυρίσει με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της Κυριακής όπου το «Ελ. Βενιζέλος» θα «πέσει» στην υποδοχή του θα είναι το «ζέσταμα». Στην φιέστα για το 8ο συνεχόμενο θα γίνει το καλύτερο γλέντι!

Υ.Γ. Και η… λευκή πετσέτα θα συνεχιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ