Αν οι οπαδοί βουτούσαν στα Θεοφάνεια

Αν οι οπαδοί βουτούσαν στα Θεοφάνεια

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι θα γινόταν αν οι οπαδοί των ομάδων της Superleague βουτούσαν στα Θεοφάνεια;

Θέσεις μάχης: Στις τέσσερις γωνίες της λίμνης Παμβώτιδας, αφού η ΕΠΟ απέρριψε τα λιμάνια και διάλεξε έναν ουδέτερο χώρο για την διεξαγωγή των Θεοφανείων 2018, βρίσκονται οι επίλεκτοι, οι σκληρότεροι όλων, οι μπροστάρηδες των οπαδών των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων.
Ο Γαύρος οπαδός φοράει ένα ερυθρόλευκο μαγιουδάκι, ο βάζελος ένα πράσινο, ο ΠΑΟΚτζής ένα μαύρο μπλουζάκι με κάποιο πάρα πολύ αστείο logo στα θεσσαλονικιότικα, που δεν καταλαβαίνει κανένας και ο ΑΕΚτζής έχει κάνει τατού ένα γήπεδο σε όλη την πλάτη.
Ο παπάς ρίχνει τον σταυρό, σφυρίζει και βουτάνε.
Αρχικά βουτάει ο γαύρος, με ύφος πρωταθλητή, λέγοντας στον ΑΕΚτζή «δε σε χάλασε το κρύο, εγώ βγήκα πρωταθλητής χειμώνα» και τον ΑΕΚτζή να του απαντάει «Καλή ευρωπαϊκή πορεία, φιλαράκι».
Ο ΠΑΟΚτζής έχει κάθε καλή πρόθεση να πλησιάσει πρώτος στον σταυρό, αλλά τα έχει βάλει με κάτι κύκνους και κάτι πάπιες της λίμνης, που κάνουν συνεχείς βουτιές και απειλούν το έπαθλο που δικαιωματικά του ανήκει και που τόσα χρόνια κλέβει μέσα από τα χέρια του το κράτος των Αθηνών. Ωστόσο, βρίσκεται στα Γιάννενα και κάποια στιγμή πριν καμιά 8αριά χρόνια είχε τάξει το γήπεδό του στον ΠΑΣ για να τον βοηθήσει να βγει Ευρώπη, οπότε όλα εδώ ξεπληρώνονται ΠΑΣολέδες.
Οι οπαδοί του ΠΑΣ έχουν πάει στην λίμνη με τα παγούρια τους να την αδειάσουν, σε περίπτωση που παρατραβήξει το αστείο με την εύρεση του σταυρού και ξεμείνουν να παλεύουν οι τέσσερις χωρίς αποτέλεσμα.
Οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τον οπαδό του Παναθηναϊκού, που όμως έχει πεισμώσει γιατί εντάξει, να σταυρώσει κι ένα εκτός έδρας ο βαριόμοιρος να μπει καλά η χρονιά, τουλάχιστον.
Ο ΑΕΚτζής διακόπτει ενίοτε την αναζήτηση και πατάει ματιές στον Παναθηναϊκό «Φίλε, τα’ χω περάσει και ξέρω» και συνεχίζει μαινόμενος κατά του παπά- διαιτητή, αλλά και του γαύρου, ο οποίος έχει αρχίσει να βαράει στα καλάμια τους υπολοίπους οπαδούς, φωνάζοντας ότι στον Περαία το λιμάνι είναι βαθύ, πράγμα που εξοργίζει το φιλοθεάμων κοινό, αφού -όπως είπαμε- ο αγώνας διεξάγεται σε λίμνη.
Ο δε παναθηναϊκός είναι επίσης εξοργισμένος με τα υποβρύχια τάκλιν του ολυμπιακού οπαδού και κάπου στη μέση της αναζήτησης, του ορμάει με σχετική φόρα, αλλά δεν προλαβαίνει να τον αρπάξει από τον λαιμό -ως όφειλε- αφού την θέση του παίρνει ξανά ο ΑΕΚτζής, που για κάποιον λόγο επιμένει να αποκαλεί τον γαύρο «Σεμπά».
Ο ΠΑΟΚτζής εξακολουθεί να πλακώνεται με τις πάπιες και τους κύκνους.
Εκείνη την στιγμή, περνάει ανάμεσα από τους τέσσερις ένα κυπρίνος, γύρω από τον οποίο είναι τυλιγμένος ο σταυρός. Οι τρεις κατηγορούν αυθορμήτως τον παοκτζή ότι το ματς είναι στημένο, αφού -όλοι το ξέρουν αυτό- η προνομιακή σχέση των κυπρίνων με τους ΠΑΟΚτζήδες ξεκινά ήδη από τότε που ο Σταύρος Τσιώλης σκηνοθέτησε το «Ας περιμένουν οι γυναίκες».
Ο παοκτζής αναθαρρεί, αλλά ένας κύκνος, που το την είχε φυλαγμένη, του τσιμπάει τον κώλο και καθυστερεί την πορεία του, ο γαύρος σε γλυκά νερά δυσκολεύεται να λειτουργήσει κι εξάλλου, χωρίς Τάκη Λεμονή τα πράγματα είναι δύσκολα ας γίνει επιτέλους σαφές. Ο δε ΑΕΚτζης, που μοιάζει συγκλονιστικά με τον Βράνιες, για αδιευκρίνιστους λόγους εξακολουθεί να φωνάζει τον γαύρο Σεμπά, με αποτέλεσμα τώρα να ορμάει και να του σκίζει με κεφαλιά το φρύδι, ενώ παράλληλα προσγειώνεται στην πλάτη του, ξεκινώντας μία κλωτσοπατινάδα under water, που λέμε και στην Κοσμηρά Ιωαννίνων.
Από όλον αυτό τον συρφετό, έχει καταφέρει να γλιτώσει ο παναθηναϊκός, ο οποίος έχει σοβαρότερα προβλήματα. Παρακολουθεί από απόσταση τις αψιμαχίες των τριών και του κύκνου, ώσπου ο εν λόγω κυπρίνος περνά μυστηριωδώς δίπλα του. Βουτάει ο παναθηναϊκός, αρπάζει τον σταυρό, πανηγυρίζει έξαλλα -σα να κερδίζει την Λαμία εκτός έδρας- ο παπάς σφυρίζει λήξη και βγαίνουν όλοι ξανά έξω από το νερό.
Ο γαύρος τα έριξε στην διαιτησία και άρχισε να μουρμουρίζει κάτι για τον Σπανούλη. Ο ΠΑΟΚτζής παράτησε τον κύκνο και τους μάζεψε όλους να πάνε για τσίπουρα. Ο πρώτος που δέχτηκε ήταν ο ΑΕΚτζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ