Άρης : Ποδαρικό με το δεξί

Άρης : Ποδαρικό με το δεξί

Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο νέος χρόνος θα φέρει την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση. Αυτός είναι ο βασικός στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Για να έρθει, βέβαια, ακόμα πιο κοντά χρειάζονται βαθμοί και νίκες, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Τα κέρδη του Άρη στην περίπτωση επικράτησης του στον αυριανό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελιδης θα είναι πολλαπλά. Εκτός του οτι θα διατηρηθεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα μεγαλώσει στους 12 πόντους την διαφορά απο τον αντίπαλο του.

Ακόμα, σε συνδυασμό με το, θεωρητικά πάντα, πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει ενα νέο σερί, που πιθανότατα θα σταθεί αρκετό για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση άνοδο.

Οι παίκτες και οι οπαδοί του Άρη θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αυριανή αναμέτρηση σαν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Καμία ιδιαιτερότητα, καμία απάντηση σε οποιαδήποτε τυχόν πρόκληση. Με τον Δημήτρη Σπανό να θυμάται πολύ καλά τον διαιτητή από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου Κυρίτση αό την περσινή αναμέτρηση του Παναγιάλειου με τη Λαμία και την επανάληψη που υπέδειξε όταν έχασε το πέναλτι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ