Δώστε τον Κουτίνιο να τελειώνουμε

Δώστε τον Κουτίνιο να τελειώνουμε

Η Λίβερπουλ πρέπει να ανάψει άμεσα  το  πράσινο φως για την παραχώρηση του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

Έχω βαρεθεί, πραγματικά, από το καλοκαίρι τα δρομολόγια του Φελίπε Κουτίνιο από το Λίβερπουλ στην Βαρκελώνη. Όχι αύριο θα κλείσει η μεταγραφή, όχι μεθαύριο θα υπογράψει ο παίκτης. Τελικά έμεινε, αλλά πάλι τώρα τον Ιανουάριο έχουμε τα ίδια.

Αν αληθεύουν τα όσα ακούγονται, για πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, οι διοικούντες την Λίβερπουλ θα πρέπει να τον τυλίξουν άμεσα με μια κορδέλα και να τον στείλουν πεσκέσι στον Βαλβέρδε.

Καλός  και χρυσός ο Κουτίνιο, παικταράς από τους λίγους, αλλά δεν μπορεί για δεύτερη μεταγραφική περίοδο  η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού να κρέμεται από τα φρύδια του και το πως θα ξυπνήσει. Θεωρείται θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής και το ξαναλέω, εγώ αν ήμουν στη πλευρά  των διοικούντων την Λίβερπουλ, θα είχα ήδη υπογράψει την παραχώρηση του.

Η Λίβερπουλ έχει μείνει τεράστιος σύλλογος μετά την αποχώρηση  του Κέβιν Νταγκλίς, του Ίαν Ρας και του Στίβεν Τζέραρντ. Είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει και χωρίς τον Κουτίνιο. Η κίνηση με την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δείχνει ότι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της Λίβερπουλ, αποφάσισαν επιτέλους να κινηθούν σοβαρά, σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους.

Αν όντως εισπράξουν 150 εκατομμύρια για τον Φελίπε Κουτίνιο, τότε σίγουρα μπορούν να βρουν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν τον κενό του. Είτε αυτός είναι ο Λεμάρ, είτε όχι. Πάνω από όλα παίκτη που εκτός από το ταλέντο, θα έχει και το μυαλό του, στο μεγάλο λιμάνι και όχι στο πως θα φύγει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ