ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους Δικέφαλους

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους Δικέφαλους

Ο Σαββίδης κινείται με την άνεση και το ραχάτι που του επιτρέπει το γεμάτο πορτοφόλι, ο Μελισσανίδης με την επίγνωση ότι όποιος κινείται με ταχύτητα κερδίζει σε χρόνο και χρήμα…

Υπάρχει ένα ερώτημα που παραμένει αναπάντητο και μάλλον δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ: Αν ο Χατζισαφί απαντούσε καταφατικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ θα μιλούσαμε τώρα για τον Μάρσιο Ασεβέδο; Μην νομίζετε πως το ερώτημα έχει θεωρητική σημασία.

Ο Χατζισαφί είναι παίκτης που και την Κυριακή κόντρα στην Λάρισα, τον βάζει ο Λεμονής και παίζει. Ο Ασεβέδο θά ρθει, θα περάσει ιατρικά τεστ, θα υπογράψει και μετά πρέπει να προετοιμαστεί γιατί μπάλα έχει να παίξει από το Νοέμβριο.

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ αναγκάζεται να παίζει με παίκτες που δεν είναι αριστερά μπακ. Αυτά διαπιστώνουν οπαδοί και μερίδα του φιλικού Τύπου με αποτέλεσμα να δυσανασχετούν. Ενας παίκτης που πατάει τα 32 και δεν είναι βασικός στην προηγούμενη ομάδα του και έχει συχνούς τραυματισμούς μοιάζει περισσότερο με λαχείο παρά με σίγουρη επένδυση. Και ο ΠΑΟΚ επείγεται για μεταγραφές αμέσου αποδόσεως.

Είναι πάγια η δυσκολία του Δικέφαλου του Βορρά να κάνει έγκαιρα τις μεταγραφές του σε αντίθεση με τον Δικέφαλο του Νότου που, όπως δείχνουν τα πράγματα, κινείται έγκαιρα και με πολύ λιγότερα λεφτά.

Εδώ η ΑΕΚ πλεονεκτεί των ανταγωνιστών της. Κινείται με ταχύτητα. Ο Μασούντ είναι έτοιμος να παίξει με τον Παναιτωλικό κι αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις μπορεί να το κάνει και ο Μοράν που κάποιοι τον παρουσίασαν με τον Μπούσκες της Μπαρτσελόνα.

Μπούσκες σίγουρα δεν είναι αλλά να θυμόμαστε παρακαλώ πως ο Σιμόες ήρθε με ογδόντα χιλιάρικα συμβόλαιο και τώρα είτε θα ανανεώσει με πάρα πολλά λεφτά είτε θα πουληθεί με πολλά λεφτά.

Στην ΑΕΚ κάνουν τις δουλειές τους γρήγορα και ο Χιμένεθ έχει στην διάθεσή του τους νέους παίκτες για να τον βοηθήσουν. Στον ΠΑΟΚ που όλα θα κριθούν τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης θα αποφασίσει να ασχοληθεί, υπάρχει πρόβλημα καθυστέρησης.

Όταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες η έγκαιρη μεταγραφική ενίσχυση μπορεί να είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ και με το θέμα του στόπερ που θα αντικαταστήσει τον Σαμπράνο.

Κι εδώ δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς του Σαββίδη που δεν αντιστοιχούν σε ομάδα η οποία καίγεται να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Σαββίδης πάει με την άνεση και το ραχάτι που του επιτρέπουν τα πολλά λεφτά.

Ο Μελισσανίδης πάει με την γνώση ότι όποιος κινείται γρήγορα επωφελείται κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Αν και είναι νωρίς για να βγουν οριστικά συμπεράσματα η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα ο Μοράν μοιάζει έστω στον Μπούσκες μπορεί το προβάδισμα να είναι μεγαλύτερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ