Παναθηναϊκός : Ποιος κυβερνά αυτόν τον Σύλλογο;

Παναθηναϊκός : Ποιος κυβερνά αυτόν τον Σύλλογο;

Περιμένω όμως κάποια στιγμή, αν αυτοί που βρίσκονται τώρα στο Δ.Σ σέβονται την ιστορία της ομάδας και τη δική τους, να παραιτηθούν και να δείξουν τον πραγματικό φταίχτη στον κόσμο που δυστυχώς καλύπτεται πίσω από τις δικές τους αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσουν την παρτίδα....

Η παραπάνω φράση, ελαφρώς παραφρασμένη για τις ανάγκες του άρθρου, ανήκει σε έναν Έλληνα πρωθυπουργό του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς βρίσκει την απόλυτη της αντιστοιχία σε αυτά που βιώνει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες.

Έχουμε πει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι η κοροϊδία έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο κόσμος του τριφυλλιού παρακολουθεί εδώ και καιρό ένα κακόγουστο θέατρο του παραλόγου.

Καθημερινά βομβαρδίζεται από ρεπορτάζ που περισσότερο παραπέμπουν σε οικονομικό υπουργείο ή δικαιοσύνης και λιγότερο σε ποδοσφαιρική ομάδα. Ακούει για παίκτες του παρελθόντος, μερικούς μάλιστα μπορεί να μην θυμάται καν με τη φανέλα του Συλλόγου, να απαιτούν χρήματα.

Ακούει για πρόθεση της διοίκησης να πουλήσει ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να βγάλει η ομάδα τη χρονιά. Ακούει για την πρόθεση του πρώην προέδρου να πληρώσει μόνο τις δικές του υποχρεώσεις. Ακούει για τα άδεια ταμεία, όταν λέμε άδεια εννοούμε εντελώς άδεια, που δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά της λειτουργίας του σωματείου. Ακούει, ακούει… .

Ξαφνικά βγαίνει ένα θέμα με το Χούλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος. Θα μου πει κανείς ε και; Προς τι η έκπληξη; Μήπως ο παίκτης δεν είχε δείξει τάσεις φυγής από το καλοκαίρι ακόμα, όταν όλα θεωρητικά ήταν καλύτερα οικονομικά;

Το πρόβλημα δεν είναι η κίνηση του ποδοσφσιριστή και του μάνατζερ του, ο οποίος άλλωστε έχει τη φήμη killer στη πιάτσα. Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος αποτελούσε μια από τις χρυσές εφεδρείες για να μπουν χρήματα στο ταμείο. Η τωρινή διοίκηση περίμενε από την πώληση του Σουηδού και του Μολέδο να πάρει τα σημαντικότερα ποσά από τη διαδικασία των πωλήσεων.

Ο Χούλτ χάνεται ουσιαστικά για 70.000€ που ως δια μαγείας βρέθηκαν μέσα σε μια μέρα!!!. Αλήθεια ποιος κοροϊδεύει ποιον εδώ; Δεν ήξεραν τον κίνδυνο στην ΠΑΕ ή τον υποτίμησαν; Πως ξαφνικά βρέθηκαν τα χρήματα που αν τα είχε πάρει ο παίκτης δεν θα μπορούσε να κάνει την προσφυγή; Δεν περιμένω απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα από κανέναν.

Περιμένω όμως κάποια στιγμή, αν αυτοί που βρίσκονται τώρα στο Δ.Σ σέβονται την ιστορία της ομάδας και τη δική τους, να παραιτηθούν και να δείξουν τον πραγματικό φταίχτη στον κόσμο που δυστυχώς καλύπτεται πίσω από τις δικές τους αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσουν την παρτίδα….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ