Εσείς φταίτε

Εσείς φταίτε

Βγήκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και είπε ότι δεν μπορούσε να καλέσει 15 παίκτες από την Ευρωλίγκα, επιχειρώντας να καλύψει το κόψιμο του Νίκου Παππά από την Εθνική ομάδα. Όπως αντιλαμβάνονται και παιδιά προσχολικής ηλικίας είπε ψέματα, δικαιώνοντας έτσι την απαράδεκτη συμπεριφορά του Έλληνα μπασκετμπολίστα. Κι αν πρέπει να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους για το σκηνικό, που […]

Βγήκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και είπε ότι δεν μπορούσε να καλέσει 15 παίκτες από την Ευρωλίγκα, επιχειρώντας να καλύψει το κόψιμο του Νίκου Παππά από την Εθνική ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνονται και παιδιά προσχολικής ηλικίας είπε ψέματα, δικαιώνοντας έτσι την απαράδεκτη συμπεριφορά του Έλληνα μπασκετμπολίστα. Κι αν πρέπει να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους για το σκηνικό, που στήθηκε στη Λάρισα, τότε αβίαστα θα πούμε ότι ακέραιη ευθύνη έχουν ο Κώστας Μίσσας κι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Επειδή -εμείς τουλάχιστον- δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θα ρίξουμε φως στην υπόθεση. Ο Νίκος Παππάς κι ο Δημήτρης Αγραβάνης κόπηκαν όχι λόγω υπερφόρτωσης Ευρωλιγκαίων (μήπως θα πάνε οι άλλοι;), αλλά λόγω χαρακτήρα.

Σε απλά ελληνικά, μετά όσα έγιναν στο Ευρωμπάσκετ, κανείς από το προπονητικό τιμ δεν θέλει να δει τους δύο παίκτες να φορούν ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Κώστας Μίσσας, όταν η «επίσημη αγαπημένη» παρέπαιε, είχε «υποσχεθεί» ότι θα μιλήσει μετά το Ευρωμπάσκετ. Στην πορεία αποφάσισε να κρατήσει αυτά που ήθελε να πει για τον εαυτό του.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει στην Εθνική. Έπρεπε να μάθει γιατί βρέθηκε με μαυρισμένο μάτι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μπαίνοντας να χωρίσει τους Παππά και Μπουρούση.

Είπαμε, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν δύο παίκτες παίζουν μπουνιές και στην επόμενη κλήση ο ένας εκ των δύο λείπει, είναι εμφανές ότι αποδόθηκαν ευθύνες. Εν κρυπτώ, με αποτέλεσμα να βγαίνει ο Νίκος Παππάς παραπονούμενος και να ψελλίζει αστείες δικαιολογίες ο κ. Σκουρτόπουλος.

Όταν -έστω κι από σπόντα- φέρεις τον τίτλο του Ομοσπονδιακού, οφείλεις να είσαι αξιοπρεπής. Βγες και πες «δεν τον κάλεσα γιατί η συμπεριφορά του δεν αρμόζει σε διεθνή», μην λες αστείες δικαιολογίες. Γιατί, αν ίσχυε αυτό που είπε ο κόουτς του Φάρου, τότε έχει δίκιο να του τη λέει ο Παππάς.

Εσύ βαρέθηκες;

Έγραψε ο Νίκος Παππάς στο instagram: «Σε κάτι αξιολύπητα αρδάκια κι επειδή βαριέμαι στο λεωφορείο κι επειδή μου λείπει ο Κουρής», ανεβάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Είναι ωραίο να πουλάς μαγκιά σε παιδιά που παίρνουν το βασικό, αλλά δεν είναι ωραίο να λες ψέματα. Τι σημαίνει «βαριέμαι στο λεωφορείο». Εσύ ειδικά πρέπει να έχεις συνηθίσει να ταξιδεύεις με πούλμαν. Γιατί αν βαρέθηκες από τη Λάρισα, ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο κουραστική ήταν η επιστροφή σου από την Κωνσταντινούπολη. Τότε, όμως, δεν είχε ούτε φωτογραφία, ούτε μαγκιά.

Είναι μαγκιά να μην δίνεις το χέρι στον Ζούρο, να κράζεις τον Σκουρτόπουλο, να τη λες στους δημοσιογράφους, αλλά όταν πρέπει να δείξεις ότι είσαι πραγματικά αντισυμβατικός, όταν πρέπει να πας κόντρα στον πραγματικά δυνατό, αυτόν που σε πληρώνει, κάθεσαι στη θέση σου και απολαμβάνεις τη διαδρομή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ