Περνάει από τη Λαμία και περιμένει…

Περνάει από τη Λαμία και περιμένει…

Μετά το έπος της περασμένης Δευτέρας, όπου οι πράσινοι ήρωες του Ουζουνίδη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο από τη Λάρισα, αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών, ταξιδεύουν στη Λαμία με σκοπό να ντουμπλάρουν την επιτυχία τους. Πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, […]

Μετά το έπος της περασμένης Δευτέρας, όπου οι πράσινοι ήρωες του Ουζουνίδη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο από τη Λάρισα, αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών, ταξιδεύουν στη Λαμία με σκοπό να ντουμπλάρουν την επιτυχία τους.

Πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, η ομάδα του Έλληνα κόουτς θέλει να πάρει το διπλό στην έδρα της νεοφώτιστης ομάδας που μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, αφού κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα υφίσταται ως Σύλλογος αύριο το πρωί, εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν παύει όμως να είναι μία μεγάλη ομάδα που θέλει τη νίκη σε κάθε ματς, αλλά και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει στην κούρσα του τίτλου.

Με το ντέρμπι των αιωνίων να ακολουθεί και έχοντας ως δεδομένο ότι ο μεγάλος αντίπαλός του την ίδια αγωνιστική έχει πολύ σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση με τη Λαμία φαντάζει ως η μεγάλη ευκαιρία του τριφυλλιού να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή και να δώσει για πρώτη φορά φέτος στον κόσμο του την αίσθηση, ότι κάτι διεκδικεί.

Η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του είναι ίδια με αυτή του Ολυμπιακού, αφού οι δύο βαθμοί διαφορά που έχουν προκύπτει από την τιμωρία που κουβαλούν οι πράσινοι, από την προηγούμενη περίοδο.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά σκληρή ομάδα και με καλή αμυντική οργάνωση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να σωθούν στο τέλος, αλλά ένα είναι σίγουρο. Θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο ματς με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες στην ιστορία της Λαμίας σε επίπεδο Α’ Εθνικής, στο νέο της γήπεδο, αφού το ματς με τον Ολυμπιακό διεξήχθη στο Περιστέρι.

Γεμάτο γήπεδο, άρα παλμός δεδομένος, ενθουσιασμός και ωραία ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει κάτι, που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Τι είναι αυτό; Να δείξει με το καλημέρα στον αντίπαλό του, ότι είναι το αφεντικό του ματς. Να μπει σε ρόλο οδηγού από το ξεκίνημα και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον άλλο να πιστέψει,ότι μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε από το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ