Άρης : Αυτά δεν πουλάνε

Άρης : Αυτά δεν πουλάνε

Αν αντί για την αξιέπαινη ενέργεια τους να σταθούν στο πλευρό των πλημμυροπαθών τα μέλη του SUPER 3 Περαίας έκαναν ...επεισόδια, θα γίνονταν πρώτο θέμα

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει μέχρι το Σάββατο (25/11) στα γραφεία του ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3 Περαίας.  “Οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο (τρόφιμα, ρούχα,προϊόντα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή κλπ). Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τη σελίδα του συνδέσμου”, αναφέρει χαρακτηριστικά η τοποθέτηση στην σελίδα του συνδέσμου στο Facebook.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που δεν πήρε την προβολή που θα έπρεπε σε καμία περίπτωση. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν …πουλάει τέτοια συμπεριφορά. Γιατί τους χαλάει την …μαγιά η ενέργεια των οργανωμένων οπαδών του Άρη να σταθούν στο πλευρό  των συνανθρώπων τους που έχουν ανάγκη.

Γιατί προσπαθούν να περάσουν τους οπαδούς ως  τους “κάφρους” που φταίνε για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Αυτού του …αγγελικά πλασμένου ελληνικού ποδοσφαίρου, που όλα τα άλλα κυλάνε τέλεια και μόνο οι οπαδοί φταίνε. Αν, όμως, αντί να συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έκαναν επεισόδια, τότε θα γινόταν πρώτο θέμα.

Γιατί το ξύλο πουλάει. Γιατί το αίμα δίνει κλικ, φύλλα και ακροαματικότητα. Γιατί τους συμφέρει να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και να φταίνε για όλα οι “αλήτες”  και να μην στρέφει κανείς την προσοχή του στα αληθινά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του  αθλητισμού, γενικότερα.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ