ΑΕΚ – Ριέκα : Μετρώντας τα ευρωπαϊκά κουκιά

ΑΕΚ – Ριέκα : Μετρώντας τα ευρωπαϊκά κουκιά

Τώρα, παιδιά, κοντός ψαλμός. Μ'έναν πόνο και ραντεβού στα 32αδικα.

Αύριο που είναι Πέμπτη, εμείς οι ευρωπαίες έχουμε γήπεδο (οκ, δεν έχουμε γήπεδο. Αλλά έχουμε να πάμε στο γήπεδο).

Δεν έχουμε μείνει και πολλές α’αυτήν την χώρα. Και παίζουμε με την Ριέκα, που επιμένω να αποκαλώ Παναχαϊκή της Κροατίας, αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν ισχύουν τέτοιες κακεντρέχειες.

Θα πάμε, που λέτε, πάρα πολύ φορτσαρισμένοι, διότι τα κουκιά είναι μετρημένα:

Άμα κερδίσεις Ριέκα και η Αούστρια χάσει από Μίλαν όλα καλά. Αλλά άμα στραβώσει θα κάνεις βαλίτσα και θα πας Βιέννη για ένα συγκλονιστικό ματς στην πόλη της σοκολάτας και της χριστουγεννιάτικης φιλαρμονικής.

Οκ; Οκ. Το’χουμε. Να πουλάμε και λίγη μουρίτσα, δηλαδή, εμείς τα ορφανά των ευρωπαϊκών σαλονιών, που λένε κι οι οχτροί μας.

Η φετινή ΑΕΚ είναι ένα στιβαρό σχήμα, παρά τους τραυματισμούς καταφέρνει να σταθεί επάξια στο ύψος των αναγκών: Δηλαδή να μας κάνει να ξελυσσάμε ουρλιάζοντας και χοροπηδώντας μετά από κάθε ματς.

Εν τω μεταξύ, έχετε πάει ποτέ παιδί σε παιδότοπο; Μην πάτε, δεν χρειάζεται. Είναι σα να πηγαίνεις ΑΕΚτζη σε ευρωπαϊκό ματς.

Έχουμε φάει μια βδομάδα τώρα τα λυσσακά μας πάνω απ’τα τεφτέρια και τα μολύβια και βγάζουμε βερεσέδια: Τόσους βαθμούς εμείς – τόσους οι άλλοι, άμα κόψεις μία ήττα και προσθέσεις μία νίκη, τότε προκρίνεσαι, αλλά άμα διαιρέσεις με μία ισοπαλία, τότε πρέπει να πετύχεις τριπλό βαθμολογικό άξελ και όοοοοοοχι, πετάγεται ο άλλος, δεν τα λες καλά, αν διαιρέσεις με ισοπαλία πρέπει αν βρεις την βαθμολογική υποτίνουσα και να την προσθέσεις στην πρώτη νίκη με την Ριέκα και πάει λέγοντας.

Και φου ο ένας, φου κι άλλος. Ανάβει με τσιγάρα ο ένας, σβήνει με ποτά ο άλλος, γκρινιάζει πως «τόσο άγχος δεν είχα ούτε όταν γεννούσε η γυναίκα μου» ο τρίτος.

Τώρα, παιδιά, κοντός ψαλμός. Μ’έναν πόνο και ραντεβού στα 32αδικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ