ΠΑΟΚ : Η σιωπή δεν σημαίνει αδυναμία…

ΠΑΟΚ : Η σιωπή δεν σημαίνει αδυναμία…

Τεράστια κουβέντα έγινε και εξακολουθεί να γίνεται για το – καταφανέστατο - πέναλτι που έδωσε ο Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ για το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Γνωστό το έργο, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες…

Έχουμε παίξει 11 αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα και το ότι έχει αλλάξει η κατάσταση στην ελληνική διαιτησία είναι κάτι που το βλέπουν όλοι, εκτός από αυτούς που ζουν στην δική τους εικονική πραγματικότητα. Οι 21 βαθμοί που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι «κρυστάλλινοι» και ούτε… μισός δεν έχει μπει στο «σακούλι» του με διαιτητική εύνοια.

Παρά το γεγονός αυτό, κανείς εντός Δικεφάλου δεν έχει ασχοληθεί με την διαιτησία. Ούτε κύκλοι, ούτε… τετράγωνα, ούτε τίποτα.

Από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ κανείς δεν έχει σχολιάσει με την διαιτησία των αγώνων των αντιπάλων του (όπως κάνουν οι άλλοι), ούτε με τις αποφάσεις των διαιτητών στα δικά του παιχνίδια. Κάλλιστα θα μπορούσε να σχολιάσει και να μπει στην διαδικασία που έχουν ανοίξει τόσο ο ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, αλλά η απόφαση είναι ειλημμένη να μείνει έξω από αυτό το «έργο».

Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που έχασαν, κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο στην άδεια Τούμπα, παίζοντας ένα παιχνίδι στα «κόκκινα» από την αρχή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αν και ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, αλλά μέσα από την προσπάθεια των παικτών του πήρε το τρίποντο και πάτησε ξανά κορυφή. Δεν ήταν εύκολο εξ’ αρχής το παιχνίδι και για αυτό η νίκη έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Εννοείται πως οι αντιδράσεις, είναι επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, δεν θα ασχολούνταν κανείς με τις αποφάσεις του Παπαπέτρου. Ζήσαμε για να διαβάσουμε και να ακούσουμε ότι ο Παπαπέτρου «σφύριξε» υπέρ του ΠΑΟΚ. Και ακόμα είμαστε στην 11η αγωνιστική…

Ας καταλάβουν όλοι ότι η σιωπή του ΠΑΟΚ για τα θέματα διαιτησίας, δεν συνιστά αδυναμία, αλλά στρατηγική. Έχουν δοθεί αρκετές αφορμές από την αρχή της χρονιάς για να πάρει θέση για αποφάσεις διαιτητών, αλλά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ