Καλαθη –τσιους!

Καλαθη –τσιους!

Αναζητούσε για χρόνια τον ιδανικό παρτενέρ του Νικ Καλάθη στη θέση του οργανωτή. Τον παίκτη δηλαδή που δεν θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να… σηκώνει χειρόφρενο, μόλις ο ελληνοαμερικανός πήγαινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Φαίνεται λοιπόν ότι στο Κάουνας ο Τσάβι Πασκουάλ τον βρήκε. Ότι εντόπισε  το… alter ego του Καλάθη, στο πρόσωπο του […]

Αναζητούσε για χρόνια τον ιδανικό παρτενέρ του Νικ Καλάθη στη θέση του οργανωτή. Τον παίκτη δηλαδή που δεν θα επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να… σηκώνει χειρόφρενο, μόλις ο ελληνοαμερικανός πήγαινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες.

Φαίνεται λοιπόν ότι στο Κάουνας ο Τσάβι Πασκουάλ τον βρήκε. Ότι εντόπισε  το… alter ego του Καλάθη, στο πρόσωπο του Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ αντικαθιστά επάξια τον διεθνή πλέι μέικερ και δίνει ώθηση στους «πράσινους». Κόντρα στη Μπάμπεργκ πρόσφερε ενέργεια στην άμυνα, «καθαρό μυαλό» στην οργάνωση του παιχνιδιού, ακόμα και σκορ στην επίθεση. Τα… κάνει όλα και συμφέρει.

Μοναδικό πρόβλημα βέβαια είναι το γεγονός ότι λόγω της σωματοδομής του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα κορμιά με συνέπεια να χάνει σε ριμπάουντ και να βγει από μπροστά από τον αντίπαλο ψηλό μέσα στη ρακέτα.
Από εκεί και πέρα ο Μάρκους Ντένμον για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι έμοιαζε σαν να… παίζει μπάσκετ πρώτη φορά στη ζωή του. Φοβισμένος, διστακτικός, μπερδεμένος. Μοιάζει να τον… καταπίνει η μπάλα. Ο Πασκουάλ προσπαθεί να τον βάλει στη λογική των αγώνων της Ευρωλίγκας, αλλά οι απαιτήσεις και τα πρέπει δεν μπορούν να περιμένουν κανέναν…
Αντίθετα ο Κρις Σίνγκλετον ειδικά στο β’ μέρος… ξύπνησε από το λήθαργο. Πήρε προσπάθειες, ευστόχησε, πήγε πρώτος στα ριμπάουντ, κάλυψε μέτρα στην άμυνα. Ισως το ματς αυτό να είναι το… ξυπνητήρι του.
Το πρόγραμμα δυσκολεύει για το «τριφύλλι» πέραν τούδε. Έχει να παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εκτός), τη Φενέρμπαχτσε (εντός), τη Μπασκόνια (εκτός), τον Ολυμπιακό (εκτός) και τη Χίμκι (εντός).
Οι «πράσινοι» θα πρέπει να αντέξουν κυρίως πνευματικά από την πίεση, αλλά και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ