Άμεση ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική

Άμεση ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική

Η ατάκα του Ουζουνίδη που αναδεικνύει δύο σημαντικά ζητήματα όσον αφορά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και ο χρόνος που πλέον αρχίζει και πιέζει.

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια κατά την περίοδο της προετοιμασίας δεν δείχνουν συνήθως και πολλά πράγματα για μια ομάδα. Στην περίπτωση της ΑΕΚ ωστόσο, εκτιμώ πως υπάρχουν θέματα που «φώναξαν» χθες. Κάτι που μάλλον αναμενόταν.

Η Ένωση έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της με σοβαρές ελλείψεις σε θέσεις κλειδιά. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τουλάχιστον έναν εξτρέμ πρώτης γραμμής, έναν κεντρικό χαφ και φυσικά έναν σέντερ φορ.

Για τις εν λόγω θέσεις έχουν υπάρξει επαφές με παίκτες εδώ και καιρό, όμως προς το παρόν τα κενά παραμένουν. Ενώ έτσι όπως έχει πάει το πράγμα, δύσκολα θα καλυφθεί έστω και ένα εξ αυτών πριν το τέλος της προετοιμασίας! Κάτι που καταδεικνύει και το μέγεθος του ζητήματος που έχει προκύψει για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το Κίελτσε και τους συναδέλφους που καλύπτουν την προετοιμασία της ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πλάνο έχει και καλή δουλειά προσπαθεί να κάνει. Ωστόσο για να πετύχει όσα έχει στο μυαλό του, χρειάζεται… βοήθεια. Δηλαδή, ενίσχυση.

Η τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού αμέσως μετά το φιλικό με την Μίετζ για μένα έδειξε κάποια πράγματα. Πρώτον πως παίκτες που προτάθηκαν στον Ουζουνίδη κρίθηκαν… λίγοι για αυτό που επιχειρεί να χτίσει στην ΑΕΚ και δεύτερον, πως ο Έλληνας προπονητής δεν θέλει να πάρει έναν παίκτη, απλά για να τον πάρει.

Το δεύτερο στοιχείο για μένα είναι άκρως θετικό, σε αντίθεση φυσικά με το πρώτο. Ο χρόνος έχει αρχίσει και πιέζει την Ένωση που οφείλει να πατήσει το γκάζι στα μεταγραφικά. Καλύπτοντας τα σοβαρά κενά του ρόστερ της με παίκτες ποιοτικότερους από τους υπάρχοντες. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για φέτος, μιας και τα παιχνίδια που έρχονται σε μερικές εβδομάδες μόνο απλή υπόθεση δεν θα είναι. Έχοντας παράλληλα τεράστια σημασία για την ομάδα. Τόσο σε επίπεδο πρεστίζ, όσο και σε ότι έχει να κάνει με το… ταμείο της. Που από πέρυσι αλλά και μετά την πώληση του Βράνιες, είναι αναμφίβολα γεμάτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ