Ο καλός παίκτης φαίνεται με το «καλημέρα»

Ο καλός παίκτης φαίνεται με το «καλημέρα»

Ο Μαντί Καμαρά έδειξε με την πρώτη του εμφάνιση του πως μπορεί να έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ενθαρρυντικό μήνυμα οι καλές συνεργασίες που έβγαλε με τον Φορτούνη στο φιλικό με την Βάτενς.

Τα φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας είναι για να μοντάρουν οι προπονητές τις ομάδες τους, ωστόσο υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για την εικόνα που παρουσιάζουν οι νέοι παίκτες σε μια ομάδα.

Και το σίγουρο είναι ότι στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Βάτενς, τα βλέμματα των φίλων της ομάδας του λιμανιού ήταν στραμμένα στον Μαντί Καμαρά και στον Μιγκέλ Γκερέρο. Ο Ισπανός στράικερ έβαλε δύο γκολ και είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιθετικό να βρίσκει δίχτυα, ακόμα και σε φιλικό ματς.

Πάμε όμως να δούμε την εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό με την Βάτενς ο Μαντί Καμαρά, ο παίκτης που δεν έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Μαρτίνς έκανε δέκα αλλαγές αλλά κράτησε στο ματς τον 22χρονο μέσο. Κι αυτό από μόνο του δείχνει πολλά.

Ο καλός παίκτης φαίνεται με το «καλημέρα» και ο Καμαρά έδειξε για ποιο λόγο επέμεινε τον περασμένο Ιανουάριο ο Μοντέστο, για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ο Καμαρά είναι οκτάρι που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό σε δημιουργικό ρόλο κι ένα στοιχείο που σίγουρα είναι από τα δυνατά χαρτιά του νεαρού χαφ, είναι η καλή πάσα που έχει ο Καμαρά.

Έδειξε ο νεαρός μέσος από την Γουινέα πως έχει δυνατότητες να κουμαντάρει το παιχνίδι παίζοντας πίσω από τον Φορτούνη κι αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Έλληνα μέσο του Ολυμπιακού αλλά και για τον Πορτογάλο τεχνικό των ερυθρόλευκων.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Καμαρά είχε καλές συνεργασίες με τον Κώστα Φορτούνη και οι δύο μέσοι του Ολυμπιακού δείχνουν πως μπορούν να συνθέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά. Και είναι μεγάλο κέρδος για τους ερυθρόλευκους η συνύπαρξη των δύο παικτών.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς ο Ολυμπιακός μόλις ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν από λίγες μέρες αλλά ο Καμαρά έχει δείξει και στις προπονήσεις ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στομ δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ