Μέσι να με συγχωρείς, αλλά μήπως δεν μπορείς…

Μέσι να με συγχωρείς, αλλά μήπως δεν μπορείς…

Ο Μέσι να πέφτει και να μην σηκώνεται για να κάνει καθυστέρηση κι όλος ο πάγκος να φωνάζει-παρακαλάει τον διαιτητή να σφυρίξει την λύση. Ελπίζω να μην καταντήσει έτσι ποτέ,η Βραζίλια …

Αργεντινή είναι αυτή μπορεί να παίξει μπάλα, κάποια στιγμή αργότερα. Επί του παρόντος είναι αυτή που είδαμε. Ο Μέσι να πέφτει και να μην σηκώνεται για να κάνει καθυστέρηση κι όλος ο πάγκος να φωνάζει-παρακαλάει τον διαιτητή να σφυρίξει την λύση.

Ελπίζω να μην καταντήσει η Βραζίλια έτσι ποτέ. Καλύτερα κάθε πενήντα χρόνια να εισπράττει μια ξεγυρισμένη εφτάρα παρά να ικετεύει τους διαιτητές να το λήξουν. Ξέρω πως αυτή η εικόνα να δεν ικανοποιεί κανέναν από τους θερμούς οπαδούς της ομάδας του Μέσι σε όλο τον κόσμο.

Η Αργεντινή ήταν και πάλι μια μέτρια ομάδα με έναν κολλημένο προπονητή που γουστάρει να παίζει με τον Μέσα και τον Ταλιαφίκο. Η Αργεντινή που είχε αριστερό μπακ τον Σορίν και τον Ζανέτι έχει τώρα κάποιον Ταλιαφίκο. Κι ο κόουτς Σαμπαόλι κρατάει στον πάγκο τον Ντιμπάλα και τον Αγκουέρο για να βάλει πρώτα στο ματς τον Παβόν και τον Μέσα.

Της άξιζε μια πιο βαριά τιμωρία της Αργεντινής για το αποκρουστικό θέαμα που παρέδωσε στα γήπεδα. Αυτό το συνονθύλευμα δεν μπορεί να είναι η ομάδα του Κέμπες και του Μαραντόνα. Τα γράφω όλα αυτά έχοντας υπόψη μου πως τα κουρέλια μπορούν να τραγουδήσουν από εδώ και πέρα ώστε να τρίβουμε τα μάτια μας.

Είναι λοιπόν καλό για το ενδιαφέρον της διοργάνωσης που συνεχίζουν ο Μέσι και η παρέα του. Η Νιγηρία δεν ήταν καλύτερη από την Αργεντινή και δεν μπορεί να παραπονιέται για τον αποκλεισμό της. Εχασε όμως από μια ομάδα που δεν της έκανε παρά μία μόλις ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Αργεντινή δέχεται το γκολ της ισοφάρισης και δημιουργεί μόνο μια φάση για γκολ που δεν την αξιοποιεί ο Ιγκουαίν. Αυτή τη φορά οι παίκτες της ξεχείλιζαν από πάθος κι αυτό φαινόταν καθαρά μέσα στο γήπεδο. Να έχεις όμως τόσο πάθος και να δημιουργείς μια ευκαιρία όλη κι όλη μαρτυρά το πρόβλημα που έχεις ως ομάδα.

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί, λέμε πολλές φορές. Δεν τιμωρεί πάντα. Αυτή η Αργεντινή άξιζε να τιμωρηθεί για το μαύρο χάλι που έχει. Τώρα που έφτασε στους δεκάξι αλλάζουν τα πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ