ΠΑΟΚ : Προβληματισμοί ένα μήνα πριν τη Βασιλεία

ΠΑΟΚ : Προβληματισμοί ένα μήνα πριν τη Βασιλεία

Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν από πέρυσι, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο έτοιμος θα είναι για να περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας

Έχουμε φτάσει να μετράμε λιγότερο από ένα μήνα για το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στις 24 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τη Βασιλεία στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, αλλά έχω ορισμένους προβληματισμούς ενόψει των αγώνων με τους Ελβετούς, τους οποίους καταθέτω καλοπροαίρετα.

Θεωρώ εξαιρετικό προπονητή τον Λουτσέσκου (έναν από τους καλύτερους που έχω δει στον ΠΑΟΚ) καθώς κατάφερε μέσα σε μία χρονιά να δείξει φοβερό έργο, να παίξει η ομάδα τρομερό ποδόσφαιρο για περίπου έξι μήνες. Πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο Δικέφαλο από τον περσινό, γιατί θα έχει και ακόμη καλύτερο υλικό.

Στα ματς με τη Βασιλεία ουσιαστικά θα δούμε κατά κύριο λόγο τον περσινό ΠΑΟΚ συν τους Χατσερίδη, Ενρίκε και Λέο Ζαμπά αλλά ίσως χωρίς τον Πρίγιοβιτς (δεν είναι ακόμη 100% σίγουρο πότε θα ενσωματωθεί με την ομάδα μετά το Μουντιάλ αλλά ούτε και πότε θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με του Ελβετούς) και σίγουρα χωρίς τον Τζάλμα Κάμπος (οδεύει προς Αλάνιασπορ) και Μακ (επέστρεψε στη Ζενίτ μετά τον δανεισμό του).

Ο περσινός καλοδουλεμένος ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες να περάσει την πολύ δυνατή στην Ευρώπη Βασιλεία, αλλά από την περσινή ομάδα θα του λείψουν στο πρώτο ματς και οι τρεις βασικοί της επίθεσης (αν λείψει και ο Πρίγιοβιτς που είναι και το πιθανότερο).

Ο Ενρίκε και Λέο Ζαμπά στα χαρτιά είναι καλύτεροι από Τζάλμα Κάμπος και Μακ, αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε και μέσα στο γήπεδο. Αποτελεί ένα ερωτηματικό αν θα εγκλιματιστούν πλήρως μέσα σε έναν μήνα για να κάνουν τη διαφορά, όπως αποτελεί ερωτηματικό και το γεγονός αν αρκεί ο Κουλούρης ή ο Μυστακίδης για να καλύψουν την πιθανή απουσία του Πρίγιοβιτς, καθώς ο Πούκι (που κάθε μέρα… υπογράφει στον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει) ακόμη δεν είναι παίκτης του Δικέφαλου (ή όποιος έρθει για να ενισχύσει την επίθεση).

Και επίσης ο ΠΑΟΚ ακόμη περιμένει την οριστική απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ για να γίνει ακόμη πιο δυνατός στη μεσαία γραμμή. Ο Σουηδός εφόσον κλείσει θα δώσει ύψος και δύναμη στο κέντρο, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα καθώς σε όλη του την καριέρα έδινε γκολ στις ομάδες του από τις πίσω ζώνες.

Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ την περίοδο 2018-19 θα είναι καλύτερος από πέρυσι, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο έτοιμος θα είναι στα ματς με τη Βασιλεία ώστε να είναι τόσο καλός για να ξεπεράσει το εμπόδιό της, διότι είναι μια έμπειρη και καλοστημένη ομάδα με σπουδαία ευρωπαϊκή παρουσία τα τελευταία χρόνια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ