Ποιος θα «εγκλωβίσει» ποιον

Ποιος θα «εγκλωβίσει» ποιον

Καλάθης και Παναθηναϊκός «παίζουν τα ρέστα τους» για τους όρους με τους οποίους θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Νικ Καλάθης και Παναθηναϊκός βρίσκονται αρκετά μέτρα μακριά και για την ώρα η ανανέωση της συνεργασίας τους φαντάζει δύσκολη.

Θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις στα ζητήματα που τους χωρίζουν για να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης εξετάζει τις προοπτικές που έχει στο ΝΒΑ θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ένα καλό (από αγωνιστικής και οικονομικής πλευράς) συμβόλαιο. Θα χρειαστεί ωστόσο να περιμένει αρκετές ημέρες, διότι προφανώς ο Καλάθης δεν είναι οι βασικές προτεραιότητές τους και κυρίως πριν την 1η Ιουλίου απαγορεύεται να κάνουν οποιαδήποτε συζήτηση.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν περιμένει. Ξέρει πως αν μπει στην αρένα του μπρα ντε φερ με τις ομάδες του ΝΒΑ έχει χάσει το παιχνίδι και ζητά εδώ και τώρα απάντηση.

Δεν την πήρε και (λέει ότι) προχωρά χωρίς τον Καλάθη. Σήμερα μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να βάλουν κάτω τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα για να υλοποιηθεί το plan b. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός χωρίς τον 29χρονο πλέι μέικερ.

Φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν εάν ο παίκτης επιστρέψει στο τραπέζι και δείξει διάθεση συζήτησης, κάτι ωστόσο δύσκολο αυτή την ώρα.

Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό «διέρρεε» πως σε αυτή την περίπτωση η συζήτηση θα γίνει με τα δεδομένα (αγωνιστικά και οικονομικά) που θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.

Είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» θέλουν να πιέσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση ποντάροντας στο γεγονός ότι η οικογένεια του Καλάθη δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Μάλιστα δεν «καίγεται» καν να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Αυτή είναι όμως μια παράμετρος που μπορεί να λέει πολλά, ίσως όμως και τίποτε.

Η διαφορά εξακολουθεί να υφίσταται στο οικονομικό, τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα δεν έχουν λυθεί και μάλιστα οι θερμοκρασίες είναι… πολικές. Οι δυο πλευρές παίζουν τα χαρτιά τους προσπαθώντας η μια να «εγκλωβίσει» την άλλη, αλλά ο καιρός περνά και ο Παναθηναϊκός που χάνει παίκτες, πρέπει να αρχίσει να στελεχώνει το ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ