Ολυμπιακός: Γυρίζει το ματς της προετοιμασίας;

Ολυμπιακός: Γυρίζει το ματς της προετοιμασίας;

Στην μπάλα όλα μπορεί να αλλάξουν από μία φάση, αρκεί να το προσπαθήσεις…

Επόμενη … στάση, Ζέεφελντ! Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπαίνουν πλέον για τα καλά στους ρυθμούς της προετοιμασίας και τώρα πια το μεγάλο τους στοίχημα είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Όταν μία ομάδα ξεκινά με νέο καπετάνιο, τότε τα ταξίδι προς τη μονιμότητα δεν είναι καθόλου απλό για το πλήρωμα. Και μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει διαμορφώσει άποψη για σχεδόν όλους τους παίκτες που θα έχει μαζί του αυτές τις ημέρες, όμως στην μπάλα τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μία φάση. Οι πρώτοι δεν αποκλείεται να μείνουν τελευταίοι και αντιστρόφως.

Έτσι κι αλλιώς με τη διάθεση της διοίκησης για «ριζική ανακαίνιση» κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος στον Πειραιά και ας έχει εξασφαλίσει θεωρητικά το εισιτήριο για την… πρόκριση στο επόμενο ρόστερ. Τους το επανέλαβε άλλωστε και ο Μαρινάκης, όταν παρουσίασε τον Μαρτίνς στο Ρέντη, ότι προηγείται η δουλειά και η σκληρή πειθαρχία κι όσοι εμφάνισαν συμπτώματα … αλλεργίας για αυτά τα δύο στοιχεία έχουν μείνει πίσω στο Ρέντη και γυμνάζονται μόνοι τους μέχρι να τους βρει κάτι άλλο ο ατζέντης τους.

Από κει και πέρα υπάρχει και η κατηγορία των παικτών που συμμετέχουν στην αποστολή της προετοιμασίας, αλλά παραμένουν προτεινόμενοι για αποχώρηση. Κι αυτό που θα περιμένουμε να δούμε είναι αν διαθέτουν πιθανότητες να «γυρίσουν» αυτό το ματς κι αν είναι διατεθειμένοι να τις διεκδικήσουν κιόλας.

Ο Τζούρτζεβιτς, για παράδειγμα, θα έχει ως «ανταγωνιστές» του στην επίθεση τους νεοαποκτηθέντες Γκερέρο και Μάνο, καθώς ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται με το Ιράν στα γήπεδα της Ρωσίας για το παγκόσμιο κύπελλο.  Υπάρχει λοιπόν ανοιχτό το «παράθυρο» για τον Ούρος, όπως και για τον συμπατριώτη του, τον Γιάγκος Βούκοβιτς ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία και παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν για στόπερ κανείς δεν τον εμποδίζει να προσπαθήσει να αλλάξει την άποψη του Μαρτίνς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρομαό, ο οποίος έχει γυρίσει από τις διακοπές σαν να μην… πήγε ποτέ του και παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση στις εργομετρικές εξετάσεις.  Ως τέταρτος της παρέας εμφανίζεται ο Φελίπε Πάρντο, τον οποίο ο Μαρτίνς μπορεί να θυμάται από το πέρασμά του στην Πορτογαλία, όμως αυτό θα πρέπει να το θυμηθεί και ο ίδιος ο Κολομβιανός, καθώς στην Ελλάδα δεν το παρουσίασε.

Θεωρητικά όλοι αυτοί οι παίκτες έχοντας και την εμπειρία τους στον Ολυμπιακό μπορούν να κάνουν την «έκπληξη» εκτός κι αν το έχουν πάρει απόφαση και οι ίδιοι και αφήνουν ανοιχτό το κινητό τους ακόμη και την ώρα της προπόνησης, μήπως και τους προκύψει κάποιο μήνυμα από τον μάνατζέρ τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ