Άρης : Το τέλος του «συνδρόμου Άμις» στο Χαριλάου

Άρης : Το τέλος του «συνδρόμου Άμις» στο Χαριλάου

Ο Πλατέλλας έφυγε από τον Άρη αλλά και τα δύο μέρη πρέπει να εκτιμούν τα οφέλη της κοινής πορείας.

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Πλατέλλα από τον Άρη, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι τα πράγματα στους κιτρινόμαυρους ενόψει της νέας σεζόν αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού είχε βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας και οι δυο πλευρές ήταν τις προηγούμενες μέρες έτοιμες να υπογράψουν νέο συμβόλαιο.

Ο Πάκο Ερέρα, επιμένει στο ότι έχει εντοπίσει και σκοπεύει να ολοκληρώσει συμφωνία με άλλο παίκτη, τον οποίο προτιμά για τη θέση.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου, υπάρχουν σίγουρα παίκτες. Το ποσό με το οποίο θα έμενε ο «Πλατ» και κινείται λίγο πάνω από τις εκατό χιλιάδες, στις μέρες μας είναι βάση για να προσελκύσει καλό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερος του προκατόχου του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο προβληματισμός μου είναι αντίστοιχος του σκεπτικού για την περίπτωση Σόουζα: Καλώς ο Άρης τον ανανέωσε, γιατί ξέρει τι είχε και τι διατηρεί στο ρόστερ του. Θα αποφύγει δηλαδή, με τον Πορτογάλο, ακόμη έναν νέο παίκτη στο δυναμικό που όπως και να έχει θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Δεν μπαίνω στη συζήτηση «δεν συμφώνησαν γιατί ο παίκτης ήθελε να παίζει βασικός». Ο Πλατέλλας δεν έθεσε ποτέ θέμα «φανέλας». Αν αυτό υπήρχε, από την πρώτη στιγμή θα είχε υπογράψει στον ΟΦΗ που του έχει κάνει καλή πρόταση και για να τον κερδίσει του λέει ότι προορίζεται για βασικός. Ο Πλατέλλας ήθελε να μείνει και αφού ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή του σε περίπτωση υπογραφής.

Το αναφέρω γιατί, από ηθικής άποψης, ένα παιδί που σε εννιά μήνες πρόσφερε και δέθηκε με την ομάδα του Άρη, είναι λάθος φεύγοντας να κουβαλάει την εικόνα αυτού που έθεσε όρο προνομιακής θέσης για να συνεχίσει.

Ξαναλέω, ο Πάκο Ερέρα μπορεί να βρει και καλύτερο παίκτη. Πιστεύω μάλιστα ότι νιώθει σίγουρος γι’ αυτό, κάνοντας το δύσκολο, που είναι να πάρει την ευθύνη για τη μη ανανέωση συμβολαίου του πιο ποιοτικού παίκτη του περσινού ρόστερ.

Ο Άρης αποφάσισε και θα πορευτεί προς τα εμπρός, χωρίς να μείνει σε κανένα όνομα, αυτά είναι λάθη που έγιναν και πληρώθηκαν ακριβά παλιότερα. Αλλά επίσης πρέπει να αποφύγει και το λάθος της οριστικής ρήξης κάθε σχέσης με όποιον αποχωρεί από τους κόλπους του, λες και φεύγει νύχτα έφηβος από κοινόβιο Άμις στην Πενσιλβάνια.

Να κλείσει ο κύκλος της συνεργασίας με τον Άρη όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος: Με την εκτίμηση της σημαντικής παρουσίας και προσφοράς του στην περσινή σεζόν. Και όπως και το κλαμπ θέλει: Τον ίδιο πάντα να εκτιμά ότι ο Άρης του έδωσε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2017 την ευκαιρία να ωθήσει την καριέρα του προς τα εμπρός σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ