Ολυμπιακός : Οι πρώτες αποφάσεις του Μαρτίνς και το τριήμερο «φωτιά»

Ολυμπιακός : Οι πρώτες αποφάσεις του Μαρτίνς και το τριήμερο «φωτιά»

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη καλή εικόνα από το υλικό που διαθέτει περιμένοντας τις νέες αφίξεις αλλά και τις «εξετάσεις» στο Ζέεφελντ.

Από τις 15 Ιουνίου ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, από τις αρχές Απριλίου είχε αναλάβει ουσιαστικά δουλειά για να ετοιμάσει τον δικό του Ολυμπιακό που θα επιδιώξει να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει μετά το «διάλλειμα» στις κατακτήσεις τίτλων την σεζόν που τελείωσε.

Ο λόγος για τον Πέδρο Μαρτίνς που σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση «τρέχει» το πλάνο της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέμενε στο να ξεκινήσει γρήγορα η φετινή προετοιμασία για να μπορέσει να γνωρίζει και από κοντά την δυναμική που του προσφέρουν οι παίκτες που ανήκουν ήδη στο ερυθρόλευκο ρόστερ κερδίζοντας έτσι χρόνο για το κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας σε Αυστρία και Βέλγιο.

Ήδη δύο μέρες πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ ο Μαρτίνς έχει μια καλή εικόνα από τους παίκτες του, τέτοια ώστε να τον οδηγεί ήδη στις πρώτες αποφάσεις του.

Και είναι αλήθεια πως σε σημαντικό ποσοστό ο Μαρτίνς έχει δει αυτά που περίμενε από συγκεκριμένους παίκτες ενώ έχει σχηματίσει καλή εικόνα για παίκτες που τώρα έχει στη διάθεση του ενώ πέρσι δεν ήταν στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Μεγάλες εκπλήξεις από όσα συμβαίνουν τώρα στο Ρέντη δεν αναμένονται ενώ είναι ξεκάθαρο πως δύο-τρεις παίκτες εξαρτώνται και από το πώς θα εξελιχθούν οι μεταγραφές. Μεταγραφές που επίκεινται σε θέσεις κλειδιά για τους Πειραιώτες με το τριήμερο που ξεκίνησε να είναι άκρως σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Η ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Κουντέ, η υπόθεση του στόπερ (που μπορεί στην πορεία να γίνει των στόπερ…) η ενίσχυση στον άξονα αλλά και η περίπτωση του επιθετικού που βεβαίως μετά την απόκτηση του Γκερέρο δεν «καίει» άμεσα τον Ολυμπιακό είναι τα «μέτωπα» που δουλεύει αυτές τις μέρες η ομάδα για να μπορέσει να διαθέσει όλο και περισσότερους παίκτες του βασικού κορμού στον Πορτογάλο τεχνικό.

Το σημαντικό για τον Μαρτίνς, αυτό που δεν είχαν οι προκάτοχοι του τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια είναι πως διαθέτει περισσότερο χρόνο καθώς όλος ο Ιούλιος είναι κενός από επίσημα ματς και θα αυτό θα τον βοηθήσει να κάνει μια σωστή και συγκροτημένη προετοιμασία με γνώμονα όχι μόνα τα προκριματικά αλλά συνολικά όλη την σεζόν.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι την Δευτέρα που η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ θα έχουμε εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Είτε με νέο πρόσωπο στην αποστολή είτε με γρήγορη άφιξη στην Αυστρία μέσα στις πρώτες μέρες της παρουσίας της ομάδας στο καλοκαιρινό της «σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ