Λείπει μόνον  ο… Μπορμπαλάν!

Λείπει μόνον ο… Μπορμπαλάν!

Ποιοι από τους εναπομείναντες διαιτητές μπορούν να παίξουν στα ντέρμπι του επόμενου πρωταθλήματος;

Αρχίζει να «καίει» τους διαιτητές το σύστημα της «εξυγίανσης». Και μπορεί να τη γλίτωσε ο Κομίνης, αν και αυτός πήρε εν τέλει την απόφαση της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα (πλην όμως αρνήθηκε να… καταθέσει στην εκδίκαση που ακολούθησε) και να μετατέθηκε η «ευθύνη» στον επόπτη Ποντίκη και τον τέταρτο Στυλιαρά, στον περιβόητο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όμως ο Περέιρα άφησε έξω από τις επιλογές του νέου πίνακα των διαιτητών τα πιο «βαριά» ονόματα της διαιτησίας!

Ποιοι έμειναν εκτός κόλπου; Οι διεθνείς Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος όπως και κάποιοι από τους «ανερχόμενους» σαν τον Βάτσιο (αυτόν που έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Λιβάγια εκτός περιοχής) αλλά και τον Κατσικογιάννη που κατήργησε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι περικοπές του Περέιρα επιβεβαιώνουν την αλλοίωση που υπήρξε στο πρωτάθλημα από αυτούς τους διαιτητές, όμως για να πάμε στο… αύριο θα έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε την κατηγορία με τους «23» που θα συνεχίσουν με την σφυρίχτρα στα γήπεδα.

Θέλετε τα ονόματα; Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς υπάρχουν πολλοί «καινούργιοι», αγνώστου προέλευσης για το ευρύ κοινό, αν και όσοι ξέρουν από πρόσωπα και πράγματα χαμογελούν με σημασία για αυτό που θα επακολουθήσει. Από αυτούς που παραμένουν πάντως στη λίστα και κλήθηκαν να παίξουν τα σημαντικά παιχνίδια στην προηγούμενη διαδρομή αυτοί που συνεχίζουν απτόητοι είναι ο Σιδηρόπουλος, ο Παπαπέτρου και ο Κομίνης.

Και το αμέσως επόμενο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα κληθεί αυτή η τριάδα να παίξει στα ντέρμπι της νέας σεζόν; Θα εμπιστευτεί κανείς τον Κομίνη, μετά από αυτό που έγινε στην Τούμπα; Σοβαροί να είμαστε. Θα επιλεγούν για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο Σιδηρόπουλος και ο Παπαπέτρου, για τους οποίους προέκυψε η διαφωνία ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου και κάπως έτσι φτάσαμε στον… Μπορμπαλάν;

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επέμενε στον Σιδηρόπουλο και η ΑΕΚ στον Παπαπέτρου (ο καθένας από αυτούς θα είχε τους λόγους του για αυτήν την… εμπιστοσύνη), τότε πως θα τους βάλει ο Περέιρα ή όποιος άλλος μας στείλει η FIFA, σε αγώνες των συγκεκριμένων ομάδων;

Θα είναι τόσο απλό να δούμε ξανά τον Παπαπέτρου και τον Σιδηρόπουλο σε ματς του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού; Θα παίζουν άραγε συνέχεια αυτοί οι δύο ή θα πέσουν στα βαθιά οι «νεοσύλλεκτοι»; Μάλλον προς τον επόμενο Μπορμπαλάν μας οδηγεί αυτός ο πίνακας των διαιτητών, τουλάχιστον για τα πιο σημαντικά παιχνίδια και τούτη τη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ