Ο Μόντριτς τους επισκίασε όλους…

Ο Μόντριτς τους επισκίασε όλους…

Για τον Μέσι γίνονται έρευνες. Αυτός έπαιζε ξενερωμένος από τα πρώτα λεπτά. Σαν να είχε άλλη σοβαρότερη δουλειά και αναγκαζόταν να την παρατήσει για να παίξει μπάλα.

Ηταν κάποτε μια μεγάλη ομάδα που την έλεγαν Αργεντινή. Μπορεί να γίνει και πάλι μετά από κάποια χρόνια. Τώρα δεν είναι. Τώρα μεγάλη ομάδα είναι η Κροατία. Μεγάλος παίκτης είναι ο Λούκα Μόντριτς για τον οποίο σας είχα γράψει πριν από λίγες μέρες. Για τον Μέσι γίνονται έρευνες… Αυτός έπαιζε ξενερωμένος από τα πρώτα λεπτά. Σαν να είχε άλλη σοβαρότερη δουλειά και αναγκαζόταν να την παρατήσει για να παίξει μπάλα. Σε τέτοιο χάλι μόνο ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 1998 και οι Γάλλοι νίκησαν άνετα τους Βραζιλιάνους. Κάτι ανάλογο έπαθαν και οι Αργεντίνοι με τον Μέσι.

Τον έβλεπαν να περιφέρει ασκόπως το σαρκίο του στο γήπεδο και μαζί του ξενέρωναν και οι ίδιοι. Ο Σαμπάολι που πήγαινε πέρα δώθε στον πάγκο ρτης Αργεντινής, έκανε περισσότερα χιλιόμετρα από τον Μέσι.  Ετσι αυτή η Αργεντινή που είχε στον πάγκο της παικταράδες και στην εντεκάδα της ξυλοκόπους κινδυνεύει σοβαρά να μείνει πρόωρα εκτός Μουντιάλ. Και θα μείνει έτσι και οι αδιάφοροι Κροάτες δώσουν στην Σενεγάλη βαθμούς εφόσον τους χρειάζεται. Η Κροατία έπαιξε κανονικό ποδόσφαιρο. Είχε στην σύνθεσή της κανονικούς χαφ υψηλών απαιτήσεων την ώρα που η Αργεντινή είχε τον Πέρες και τον Μέσα. Σοβαροί να είμαστε. Ποιος Μέσα και ποιος Πέρες όταν οι άλλοι είχαν Μόντριτς και Ράκιτις.

Οι μεσαίες γραμμές έκριναν την έκβαση του ματς και φυσικά το παιδικό λάθος του υπερήλικα Καμπαγέρο που το τι9μώρησε με άψογη εκτέλεση ο Ρέμπιτς. Μπήκε το πρώτο γκολ , κάπως πήγαινε να κουνηθεί η ομάδα του Σαμπάολι για πέντε λεπτά κι αυτό ήταν όλο. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Μόντριτς έσπασε τα άλατα του Οταμέντι και έστειλε την μπάλ εκέι που κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να την κατεβάσει. Η Κροατία του Ντάλιτς που ήρθε από το πουθενά στον πάγκο της ήταν μια κλάση πάνω από τους αναιμικούς Αργεντίνους οι οποίοι έπαιξαν με τρεις στόπερ κι έκαναν μια τρύπα στο νερό. Ωστόσο παραμένει το ερώτημα σχετικά με την αγωνιστική συμπεριφορά του Μέσι που είχε εντυπωσιακή απροθυμία να πάρει την μπάλα και να πάει σε τελικές προσπάθειες όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία.

Αυτός ο απρόθυμος Μέσι και οι άχρωμοι παίκτες της μεσαίας γραμμής είναι πολύ πιθανό να στείλουν πρόωρα σπίτι του ένα από τα μεγάλα φαβορί.  Η Αργεντινή δεν αξίζει να συνεχίσει κι ο Σαμπάολι που έκανε θραύση με την Εθνική Χιλής απέτυχε παταγωδώς. Οι Κοάτες αποτελούν μέχρι την στιγμή την καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ