Μια τετράδα «φωτιά» για 6άρια και 8άρια

Μια τετράδα «φωτιά» για 6άρια και 8άρια

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αναλυτικό σκάουτινγκ στις περιπτώσεις του Κουντέ και του Ντάγκλας Λουίζ και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως οι δύο παίκτες είναι ότι ακριβώς χρειάζεται η μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων. Η σύνδεση με Καμαρά και Ανδρούτσο και η προσπάθεια δημιουργίας μιας εξαιρετικής τετράδας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία συζητήσεων για την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και παράλληλα οι ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά και σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Ντάγκλας Λουίζ.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι πειραιώτες κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να «κλείσουν» τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις και στο μεγάλο λιμάνι θεωρούν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν να σταθεί κάποιος στις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς και τις επιλογές πάνω στις οποίες θέλει να στηρίξει το πλάνο του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Και ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αν πραγματοποιηθούν οι δύο συγκεκριμένες κινήσεις.

Και ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το «παζλ» που έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή της ομάδας του λιμανιού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στην σκέψη του μια τετράδα Κουντέ, Ντάγκλας, Καμαρά και Ανδρούτσο για εξάρια και οκτάρια στην ομάδα του και ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι οι ηλικίες των συγκεκριμένων παικτών. Ο Κουντέ είναι 22 χρονών, ο Καμαρά και ο Ανδρούτσος 21 και ο Ντάγκλας Λουίζ ακόμα μικρότερος (20).

Είναι προφανές ότι στόχος του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού είναι να στηριχθεί το αγωνιστικό του πλάνο σε νέα παιδιά, σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Έχει βέβαια στο ρόστερ και τον Ρομαό ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει φύγει ο Ταχτσίδης, αλλά προτεραιότητα του Μαρτίνς είναι να βάλει νέα παιδιά στις νευραλγικές θέσεις που προαναφέραμε.

Και αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Μαρτίνς έχει ενθουσιαστεί από τα όσα έχει παρακολουθήσει σε dvd από παιχνίδια του Κουντέ και του Ντάγκλας Λουίζ. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσουν τις συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα καθώς για τους δύο παίκτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και άλλες ομάδες, κυρίως ισπανικές, αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σημαντικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις είναι η στάση των παικτών, καθώς τόσο ο Κουντέ όσο και ο Ντάγκλας Λουίζ θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι κάτι που έχει δημιουργήσει ένα «σκηνικό» αισιοδοξίας για την έκβαση των δύο υποθέσεων.

Η επιθυμία των δύο παικτών είναι ένα ισχυρό «χαρτί» στα χέρια της ομάδας του Πειραιά, στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι και στο μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν την προσπάθεια για να «κλείσουν» άμεσα τις περιπτώσεις που προαναφέραμε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ