ΠΑΟΚ : Υπέρβαση με το «μηχανάκι» που λέγεται Ζαμπά και είναι μόνο η αρχή!

ΠΑΟΚ : Υπέρβαση με το «μηχανάκι» που λέγεται Ζαμπά και είναι μόνο η αρχή!

Αίσθηση έχει προσκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η απόκτηση του Βραζιλιάνου Λέο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ, όπως σας ενημέρωσε πρώτο to10.gr. Το «μηχανάκι» του Δικεφάλου, που σπάει όλα τα κοντέρ στο σπρίντ, έρχεται για να κοσμήσει τα ελληνικά γήπεδα .

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού που ο κρότος της μεταγραφής του Λέο Ζαμπά ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Μια μεταγραφή, που σας αποκάλυψε to10.gr, που θα τον ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα του δώσει μια μεγάλη δυναμική στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν στο ρόστερ του παίκτες μικρούς ηλικιακά, που θα έχουν μεγάλη μελλοντική υπεραξία. Αυτά όλα τα καλύπτει ο Βραζιλιάνος επιθετικός και γι’ αυτό τον λόγω πάρθηκε η απόφαση να κινηθούν για την απόκτησή του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ασπρόμαυρων διακρίνεται για την ταχύτητα του και μάλιστα έχει την τρίτη καλύτερη απόδοση στο σπρίντ. Στο παιχνίδι της Γκρόζνι απέναντι στην ομάδα του Ροστόφ έσπασε τα κοντέρ με την ταχύτητα που ανέπτυξε σε μια αντεπίθεση της ομάδας του, φτάνοντας στο σπριντ του τα 35,17χλμ/ώρα.

Στην πρώτη θέση της λίστας είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης με 36,9 χλμ/ώρα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γιούργκεν Νταμ με 35,23 χλμ/ώρα, αγωνίζεται στην Πατσούκα στο Μεξικό.

Ο Λέο Ζαμπά, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 19 χρονών και μετακόμισε στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να μπει στην καλύτερη πεντάδα παικτών του Ρωσικού πρωταθλήματος. Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 20 αγωνιστικών, κατάφερε και κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Ρωσία, τα μάτια τους στον Ζαμπά είχαν η Άρσεναλ, η Ίντερ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ευδοκίμησε.

Ο Ζαμπά έχει συμβόλαιο με την Αχμάτ Γκρόζνι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ μετά τη μεταγραφή του από την Κορίνθιανς η οποία κόστισε λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, η βραζιλιάνικη ομάδα κράτησε ποσοστό μεταπώλησης μόλις 3%.

Ο Ζαμπά, που θα έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θα έχει και την πιο μεγάλη ρήτρα που έχει μπει ποτέ σε ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου. Η ρήτρα θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ, μεγαλύτερη κι από του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Ιβάν Σαββίδης, απέδειξε για μια ακόμα φορά πως δεν υπολογίζει τα χρήματα, από την στιγμή που έχει πάρει την απόφαση να κάνει τον ΠΑΟΚ μια ομάδα που θα κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και θα εντυπωσιάζει στην Ευρώπη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει πως αυτό το όραμα που έχει δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος, διάθεση, υπομονή και φυσικά πολύ καλούς συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα.

Για την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού ο ομογενής επιχειρηματίας, θα επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που μόνο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ μπορούσαν να το κάνουν.

Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει μαγέψει με τις ικανότητές του στη Ρωσία, όμως κανείς δεν θα έπαιρνε την απόφαση να «σπρώξει» 5 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στην Ελλάδα. Όμως ο Σαββίδης το έκανε γιατί πολύ απλά εμπιστεύτηκε απόλυτα τους συνεργάτες του, όταν πριν από 10 ημέρες τον είχαν ενημερώσει για τον Λέο Ζαμπά.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσει στον Ζαμπά, θα συνεχίσει τη μεταγραφική του ενίσχυση με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ