Ο ελκυστικός προορισμός Άρης

Ο ελκυστικός προορισμός Άρης

Η ομάδα που θα κρατήσει όσους παίκτες θέλει στο δυναμικό της και οι ποδοσφαιριστές που αντιπροτείνονται.

Ο χορός των ανακοινώσεων ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου άνοιξε και επίσημα με τους Ούγκο Σόουζα και Μανώλη Τζανακάκη. Αμφότεροι υπέγραψαν νέα συμβόλαια διετούς διάρκειας και θα παραμείνουν στον Άρη. Το ίδιο ισχύει και με όσους ποδοσφαιριστές θέλει να κρατήσει η ομάδα, με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Τόσο ο Σόουζα όσο και ο Τζανακάκης είχαν στα χέρια τους και άλλες προτάσεις. Ο Άρης, όμως, έδειξε, ότι μπορεί να κρατήσει όσους θέλει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όχι γιατί υπάρχουν τα ατελείωτα χρήματα, γιατί κακά τα ψέματα δεν υπάρχουν. Αλλά γιατί μετά από αρκετά χρόνια, ο Άρης αρχίζει ξανά να γίνεται ελκυστικός προορισμός για παίκτες και μάνατζερ.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Άρης αποτελεί ιδανική επιλογή για ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες. Τεράστιο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με γήπεδο που θα γεμίζει κάθε αγωνιστική και με δεδομένη δίψα για διάκριση. Όσο καλή χρονιά και αν έκανε ένας παίκτης, δεν φεύγει από μια τέτοια ομάδα, προκειμένου να πάει και να παίζει μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τους Τζανακάκη και Σόουζα θα ακολουθήσει και ο Πλατέλλας. Τα παραπάνω είναι η αιτία που ποδοσφαιριστές αντιπροτείνονται στον Άρη, είτε απευθείας, είτε μέσω των εκπροσώπων τους.

Υ.Γ Σε ότι αφορά τις μεταγραφές των ξένων παικτών, το μπαλάκι είναι αποκλειστικά στα χέρια του Πάκο Ερέρα, που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Ακόμα και για την περίπτωση του «δικού μας», Νίκο Μαρτίνες, ο Ισπανός τεχνικός έχει δώσει την έγκριση.

Υ.Γ 1 Πάντα υπάρχουν πρόθυμες πένες για να φιλοξενήσουν άσχημες φήμες για τον Άρη, ισχύουν δεν ισχύουν. Ειδικά τώρα που η ομάδα επέστρεψε, είναι ξεκάθαρο ότι έχει χαλάσει αρκετούς. Δεν πειράζει, όμως, θα πρέπει να συνηθίσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ