Τα στάδια της ερωτικής ενηλικίωσης ενός κοριτσιού μέσα από την ΑΕΚ

Τα στάδια της ερωτικής ενηλικίωσης ενός κοριτσιού μέσα από την ΑΕΚ

Την ΑΕΚ πολλοί αναγνώστες μπορεί να εμίσησαν, όμως τον έρωτα ουδείς. Και ποια ομάδα μπορείτε να σκεφτείτε πιο πονεμένη, πιο drama queen, πιο "μενταλιτέ-ελληνικού-καψουροτράγουδου-και-σκέτο-ουίσκυ- από την ΑΕΚ; Καμία.

Την ΑΕΚ πολλοί αναγνώστες μπορεί να εμίσησαν, όμως τον έρωτα ουδείς. Και ποια ομάδα μπορείτε να σκεφτείτε πιο πονεμένη, πιο drama queen, πιο «μενταλιτέ-ελληνικού-καψουροτράγουδου-και-σκέτο-ουίσκυ- από την ΑΕΚ; Καμία.
Γι’αυτό έχει μία επιπλέον βαρύτητα η συγκεκριμένη ερωτική συμβουλή: Τα στάδια της ερωτικής ενηλικίωσης ενός κοριτσιού, αν έμπλεκε με ΑΕΚτζήδες. Νταλκάς.

Στην αρχή, που θεωρεί πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μία ευθεία γραμμή, περιμένει τον Πρίγκηπα. Ωστόσο, τα φτιάχνει με τον Μανωλά, που είναι και πρόεδρος του 15μελους κι είναι και ωραίο μωρό, ψηλό, με πλατάρες. Θα μείνει μαζί του -ενώ υπάρχει κι ο Σκαρτάδος, που λιώνει για εκείνη- μέχρι να αποδειχθεί πως το ψηλό αγόρι έκανε κάποια μπαμπεσιά με το ταμείο της πενταήμερης.

Αργότερα, νομίζει ότι μεγαλώνει και δεν έχει καμία διάθεση για συναισθηματικά μπλεξίματα, μέχρι που έρχεται ο Ντέμης. Ο Ντέμης ο σε όλα του σωστός, ο Ντέμης με το καταπληκτικό χαμόγελο, αλλά τι τα θες, το φαντασιακό της ουρλιάζει για σκληρά αγόρια, σαν τον Ντύλαν από το Beverly Hills, μέχρι που βρίσκει έναν τέτοιον στο πρόσωπο του Μάκη Ψωμιάδη. Και την τσακίζει. Ο Ντέμης θα φύγει εράσμους στην Ισπανία και θα τα φτιάξει με κάποια άλλη. Καλή κοπέλα, καλλιτέχνιδα.

Τώρα όμως, είναι πια σχεδόν γυναίκα, ξέρεις πως πρίγκιπες δεν υπάρχουν, ο τελευταίος αυτομόλησε σε άλλη αγκαλιά κι αποδείχτηκε τι; Βάτραχος. Πέρασε μαζί του μερικά χρόνια, σκέφτηκε για μια στιγμή το «για πάντα» κι εκείνος την παράτησε για μία άλλη, μια μαγκιώρα από το λιμάνι με κόκκινα νύχια.

Εν πάσει περιπτώσει, πίσω στα δικά μας, το κορίτσι επανατοποθετεί την πίστη του στα ευγενή αισθήματα όταν γνωρίζει τον Αραούχο, τον τσαχπίνη, τον αντιήρωα, τον άνθρωπο που την κάνει να χαμογελά – αλλά μη βιάζεσαι, την επόμενη χρονιά βρίσκεται για προπονήσεις στην Ισπανία, από εκεί που δεν το περιμένεις και κλείνει η πόρτα.

Κι αν ξαναγυρίσει, ξέρουμε όλοι πιο μέλλον ξημερώνει: Παρακαλετός επιθετικός, ξινό ντέρμπι –ποιος δεν το’χει ζήσει;

Λίγη σοβαρότητα και λίγη επιστήμη: Πάντα ενστικτωδώς η πρώτη οικειότητα δημιουργείται από κάποιον που μοιάζει του μπαμπά τους: του Θωμά του Μαύρου, του Θεού. Τι είπε; Δεν τον θέλει; Συμβαίνει. Και κοιτά κάθε κορίτσι τον πρώτο άντρα που την αγάπησε όπως της άξιζε και σκέφτεται τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος για να αποφασίσει ποια είναι, τι θέλει, πού θα το βρει.

Κι όταν πια σταματήσει να έχει μια Τίγρη μέσα της, άγρια και λιμασμένη, όταν την ξεφορτωθεί -ας πούμε- τότε, Κρόιφ απ’τον τάφο έβγα και δες, η ΑΕΚ, η μάνα όλων των προσφύγων ξεπερνά τις αγκυλώσεις και τα στεγανά και αναγνωρίζει πως όχι, το θέμα μας δεν είναι οι επιθετικοί, οι επιθετικοί κάνουν για σόου. Το θέμα μας είναι οι σωστοί, καλοί, δυνατοί τερματοφύλακες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ