Ολυμπιακός : Στον «αφρό» εσείς, στον «αφρό» και η ομάδα…

Ολυμπιακός : Στον «αφρό» εσείς, στον «αφρό» και η ομάδα…

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Μαρινάκη, η δυναμική που προσφέρει ο Καρεμπέ και η σιγουριά του Μαρτίνς

Από νωρίς στα «βάσανα» φέτος άπαντες στον Ολυμπιακό καθώς η «δίψα» για επιστροφή στη φυσική του θέση τη νέα σεζόν είναι μεγάλη. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και το φετινό καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βρουν την ισορροπία που δεν είχαν στα δύο προηγούμενα που πέρασαν ξανά από την δοκιμασία των προκριματικών.

Την πρώτη χρονιά το καλοκαίρι ήταν «δράμα» αλλά το πρωτάθλημα κατακτήθηκε από τον… Οκτώβριο, την δεύτερη το καλοκαίρι ήταν «γλύκισμα» αλλά στη συνέχεια τα αγωνιστικά προβλήματα (σε συνδυασμό με την εξυγίανση…) τον οδήγησαν εκτός τίτλου.

Τώρα, στο νέο του ξεκίνημα ψάχνει την ιδανική «μαγιά». Το γεγονός ότι ξεκινά τον Αύγουστο προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ του προσφέρει την δυνατότητα να κάνει 1,5 μήνα προετοιμασία με ηρεμία.

Προετοιμασία για όλη την χρονιά και όχι να «τρέχει» για να προλάβει να έχει φρεσκάδα για τα προκριματικά που έρχονται γρήγορα. Πάνω από όλα όμως στο νέο Ολυμπιακό χρειάζεται να υπάρξει και πάλι η «φλόγα» στους παίκτες που πέρσι δεν υπήρχε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Η «κάψα» για διάκριση και επιτυχία. Να θέλουν να φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού, να διψάνε για επιτυχίες με τον Ολυμπιακό και να μην έχουν ως… προτεραιότητα τους την επόμενη μεταγραφή.

Θα έρθουν και αυτά αν πετύχουν με τον Ολυμπιακό. Το μήνυμα του Μαρινάκη άλλωστε στην χθεσινή επίσκεψη του στο Ρέντη ήταν ξεκάθαρο. Σε μια ελεύθερη μετάφραση, χρησιμοποιώντας μια επική ατάκα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα μπορούσε να είναι και «το νου σας ρεμάλια». Τα άκρως απαραίτητα ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού από τους παίκτες στη χθεσινή του ομιλία.

Πειθαρχία που έλειψε πάρα πολύ στην περσινή χρονιά και δουλειά από όλους. Ενθουσιασμό και χαρά που είναι μέλη του Ολυμπιακού, δίψα για διάκριση. Και συνάμα προειδοποίηση για να… θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι πως τα λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν.

Στον «αφρό» είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, στον «αφρό» είναι υποχρεωμένοι όλοι να οδηγήσουν ξανά την ομάδα.

Το ελληνικό στοιχείο έχει ήδη τονωθεί σε μεγάλο βαθμό, το πλάνο των μεταγραφών προχωρά σταθερά και με σωστές κινήσεις και έρχονται σύντομα και άλλοι όπως ο Κουντέ που είναι στον δρόμο για τον Πειραιά, το ζητούμενο είναι πλέον να αφήσουν για τους άλλους τις… δηλώσεις και τους πανηγυρισμούς του καλοκαιριού και να επικεντρωθούν στην δουλειά του.

Σημαντική παράμετρος για τον Ολυμπιακό η δυναμική που προσφέρει στην ομάδα η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ σε ρόλο αθλητικού διευθυντή πλέον. Ο Καρεμπέ μπαίνει πλέον για τα καλά στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» και αυτό μόνο κέρδη μπορεί να προσδώσει στον σύλλογο.

Από κοντά και η παρουσία του Μαρτίνς με την σιγουριά που αποπνέει. Τα πρώτα δείγματα της οργάνωσης στη δουλειά του είναι άκρως ενθαρρυντικά. Η προετοιμασία θα είναι το πρώτο του «στοίχημα» αλλά και η αναγκαιότητα να βρει γρήγορα την «χημεία» στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Ο κόσμος περιμένει να δει φέτος πρωτίστως μια ομάδα που θα «σκίζετε» για την επιτυχία, που δεν θα συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ