ΑΕΚ : Μεταγραφές όχι απλά για να γίνουν

ΑΕΚ : Μεταγραφές όχι απλά για να γίνουν

Στο τέλος θα γίνει το ταμείο στην πολιτική της ΑΕΚ στις φετινές μεταγραφές, που προς το παρόν… αναμένονται.

Η ΑΕΚ δείχνει να έχει μείνει πίσω όσον αφορά στις κινήσεις για την ενίσχυσή της, καθώς πέραν των Μάρκο Λιβάγια και Χρήστου Αλμπάνη δεν έχει προκύψει άλλη προσθήκη στο ρόστερ. Η Ένωση γύρισε αρκετά πίσω στον μεταγραφικό σχεδιασμό έπειτα από την αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μιας και επί της ουσίας η λίστα που υπήρχε μπήκε στην άκρη.

Οι στόχοι επαναπροσδιορίστηκαν, νέα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι και η ΑΕΚ έβαλε εδώ και μερικές μέρες μπροστά την υλοποίηση συγκεκριμένων υποθέσεων. Αφού όλα δείχνουν πως τουλάχιστον για τα άκρα, ο «εκλεκτός» έχει εντοπιστεί. Με το όνομά του, να μην είναι κατά πως φαίνεται μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη ακουστεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δεν υπάρχει η πιθανότητα να έρθει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις στο προσκήνιο.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ κινείται αρκετά προσεκτικά στην αγορά. Δείχνοντας την πρόθεση να μην βιαστεί για να κάνει μεταγραφές απλά για να τις κάνει. Ο στόχος είναι να γίνουν οι κινήσεις που θέλει ο νέος τεχνικός και με τις οποίες η ομάδα θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο. Άλλωστε δεν είναι και πολλές αυτές που έχει ανάγκη ο Δικέφαλος. Δύο εξτρέμ, με τον έναν να έρχεται άμεσα, ένας φορ, ένας στόπερ εφόσον τελειώσει το θέμα του Βράνιες και πιθανότατα ένα χαφ.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία μία, ίσως και δύο κινήσεις από τις προαναφερθείσες, θα έχουν ολοκληρωθεί. Με τις υπόλοιπες να έρχονται μέχρι τα μέσα Ιουλίου, κρατώντας ένα… παραθυράκι και για τον Αύγουστο. Που πάντα προκύπτουν ευκαιρίες.

Η κουβέντα που έχει ξεκινήσει γύρω από την Ένωση και τις μέχρι τώρα μεταγραφές της, δεν βλέπω να έχει και ιδιαίτερη ουσία. Εκτός αν η αξιολόγηση της χρονιάς που ξεκινά γίνεται από τον Ιούνιο. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Και εκεί θα μπορούμε να ασφάλεια να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και να σχολιάσουμε το οτιδήποτε. Τώρα, δεν ωφελεί σε κάτι μια αντίστοιχη κουβέντα. Όχι τουλάχιστον την ΑΕΚ. Ας αφήσουμε να πανηγυρίζουν εκείνοι που… κάνουν μεταγραφές από τον Μάιο. Ελεύθερων παικτών. Η Ένωση μέχρι τώρα έχει κάνει δύο αγορές. Με την μία να είναι και η ακριβότερη μέχρι τώρα για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Και εκτιμώ πως θα κάνει τουλάχιστον μία ακόμα, αντίστοιχου επιπέδου. Εκτός αν επειδή θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο μήνα δεν… μετράει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ