Στα δικά του μάτια

Στα δικά του μάτια

Ο Ερέρα και οι ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα αγωνιστικά του πλάνα και στον τρόπο παιχνιδιού του νέου Άρη.

Το ότι εμείς καθόμαστε και αναλύουμε τα δεδομένα, λέγοντας ότι αυτός ο παίκτης έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ή ο άλλος φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ, άρα πιθανότατα και οι δυο θα είναι καλοί, δεν σημαίνει ότι τον ίδιο τρόπο σκέψης ακολουθούν και οι άνθρωποι του Άρη. Συγκεκριμένα, ο Πάκο Ερέρα, που θα πάρει και τις αποφάσεις, για τους ξένους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Προφανώς και ο Ισπανός τεχνικός δεν νοιάζεται αν ο παίκτης αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή στην Αλμπαθέτε. Εφόσον ο Άρης δεν μπορεί να πάρει τον Μέσι, τον Γκριεζμάν ή τον… Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτό που ενδιαφέρει πρώτιστα τον προπονητή του είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι οι καλύτεροι στα δικά του μάτια.

Είναι δεδομένο ότι οι πρώτες του επιλογές στις τρεις θέσεις του άξονα, είναι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε προηγούμενες ομάδες του. Παίκτες που γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του και τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ποδοσφαιριστές που και ο ίδιος ξέρει τι μπορούν να προσφέρουν. Παίκτες με λίγα λόγια της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ο Ερέρα γενικά το ψάχνει από όλες τις μεριές, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Άρης από το εξωτερικό. Παίρνει δυο και τρεις γνώμες, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για τις επιλογές που θα γίνουν.

Υ.Γ Το σημαντικό σε κάθε διαπραγμάτευση δεν είναι αν θα βγει κερδισμένος ο πωλητής ή ο υποψήφιος αγοραστής, αλλά η ομάδα. Το γεγονός ότι ο Τομ Παπαδόπουλος παραμένει κοντά στον Άρη και διατήρησε την χορηγία μόνο θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Υ.Γ1 Οι πρώτες κινήσεις σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, τόσο σε ότι αφορά παίκτες από το εξωτερικό όσο και σε ότι αφορά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του νυν ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ