ΠΑΟΚ : Η ομάδα… Σαββίδη, οι μεταγραφές και το Μουντιάλ

ΠΑΟΚ : Η ομάδα… Σαββίδη, οι μεταγραφές και το Μουντιάλ

Με τη φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που δείχνει την ενεργή ενασχόληση και του Νίκου Σαββίδη με τα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ασχοληθούμε στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού blog. Φυσικά από την ατζέντα μας δεν θα απουσιάσουν τα μεταγραφικά, αλλά και το Μουντιάλ.

Η οικογένεια Σαββίδη αυξάνεται κατά ένα άτομο στον ΠΑΟΚ. Εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα του Δικεφάλου, έχουν ο μεγαλύτερος υιός Γιώργος, που ασχολείται κυρίως με την ομάδα, αλλά και ο Γιάννης Σαββίδης (ανιψιός Ιβάν) που είναι εκ’ των επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Νίκος Σαββίδης, έχει μπει και αυτός στα βαθιά αναλαμβάνοντας υποθέσεις εμπορικού περιεχομένου, αλλά και με τα οικονομικά δίπλα στην Μαρία Γκοντσάρεβα. Ο Ιβάν Σαββίδης, εμπιστεύεται τους δύο γιούς του, γι’ αυτό κιόλας τον λόγω δεν έφερε καμία αντίρρηση στο να ασχοληθούν πιο ενεργά με την καθημερινότητα του σωματείου.

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από την συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο ίδιος, ο πατέρας του,Ιβάν Σαββίδης, ο αδερφός του, ο Νίκος Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ, ο Εβγέν Χατσερίδης και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σααμπλί. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram και μαζί έγραψε: «Ομάδα…». Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η οικογένεια Σαββίδη, εν’ ώρα εργασίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται στην επόμενη έκτακτη γενική συνέλευση να μπει ως μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου και ο Νίκος Σαββιδης.


Στα μεταγραφικά ζητήματα, και η σημερινή ημέρα όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα κυλίσει χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη από τα μέτωπα των Βέρνμπλουμ, Πούκι, Κόντε… Στον ΠΑΟΚ εκτός από την περίπτωση του Σουηδού, που είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στο θέμα του επιθετικού. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν χάσει λίγο τη μπάλα στον επιθετικό που ψάχνουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περίμεναν και περιμένουν τα κέφια του Τεέμου Πούκι. Η πιο αξιόλογη περίπτωση είναι αυτή του Πορτογάλου επιθετικού Ούγκο Βιέιρα, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Πάμε και στο Μουντιάλ. Η Ρωσία έριξε τάλιρο στην Σαουδική Αραβία, όμως όλοι μας περιμέναμε τον σκηνοθέτη να ζουμάρει στις σέξι ρωσίδες που έχουν αναστατώσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Σε λίγη ώρα αγωνίζεται η Αίγυπτός του «δικού μας» Αμρ Ουάρντα. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός, έμεινε στον πάγκο ο Σαλάχ, κόντρα στην Ουρουγουάη και να δείξει για μια ακόμα φορά το πλούσιο ταλέντο του. Αν καταφέρει να πιάσει μια καλή απόδοση, τότε στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς οι προτάσεις θα είναι πολλές και καλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ