Υφυπουργέ, κάτι δεν κατάλαβες καλά…

Υφυπουργέ, κάτι δεν κατάλαβες καλά…

Υφυπουργός φορτωμένος εκατομμύρια και να τρέχει να παρακαλάει τις ΠΑΕ για να τα πάρουν, μοιάζει με ανέκδοτο στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων.

Kάτι δεν έχει καταλάβει καλά ο επί του Αθλητισμού υφυπουργός μας. Λίγο με ενδιαφέρει αν θεσμικά υποβιβάζει τον ρόλο του πηγαίνοντας στα γραφείς της διαλυμένης και ανυπόληπτης Λίγκας αντί να τους φωνάξει στο γραφείο του όπως έκανε ο …καίσαρας Κοντονής.

Υπουργός φορτωμένος εκατομμύρια και να τρέχει να τους παρακαλάει για να τα πάρουν μοιάζει με ανέκδοτο στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Να πήγαινε μέχρι τα γραφεία τους για να τον ευχαριστήσουν που τους έσωσε από τη διάλυση, άντε να το καταλάβουμε. Να πηγαίνει για να τους παρακαλέσει να πάρουν τα λεφτά που τους δίνει είναι από τα άγραφα. Προσέξτε τώρα που ακριβώς σκοντάφτει το πράγμα.

Οι ΠΑΕ που έχουν συνηθίσει στην κάθε είδους επιδοματική πολιτική του κράτους απέναντί τους θέλουν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να πάρουν τα λεφτά αλλά να μείνουν και την επόμενη χρονιά δεκάξι στο πρωτάθλημα Ποιος είναι ο φόβος του υφυπουργού: Ότι κάποιες ΠΑΕ θα θελήσουν να πάρουν το πακέτο αλλά θα διαφωνήσουν με την αναδιάρθρωση διότι βάσιμα φοβούνται ότι θα είναι ανάμεσα στις επιπλέον ΠΑΕ που θα πέσουν την επόμενη χρονιά.

Στον υπό διάλυση συνεταιρισμό θα συμβούν διάφορα τραγελαφικά στην συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου. Αντί να τους αφήσει να φάνε τα μουστάκια τους μέχρι να συμφωνήσουν στην αναδιάρθρωση που χρόνια αρνούνται θα πάει εκεί ο υφυπουργός για να τους πείσει! Το λάθος του είναι μεγάλο. Ενώ είναι η λύση του προβλήματος πάει να γίνει μέρος του. Αφήνω κατά μέρος ότι κάποιοι θα τον κατηγορήσουν ότι κάνει πλάτες στο συνδρομητικό κανάλι που χρόνια τώρα ζητεί οι ομάδες να γίνουν δώδεκα για να δυναμώσει το προϊόν και να γίνει ελκυστικό. Αυτή τη δράκα των ανυπόληπτων που διέλυσαν τον συνεταιρισμό για τα μικροσυμφέροντα τους πάει να ενημερώσει και να πείσει ο υφυπουργός.

Κάποτε όλοι αυτοί πήγαιναν στην Πολιτεία κι έπαιρνα γήπεδα, χαριστικές ρυθμίσεις για τα χρέη τους ακόμα και νόμους που βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να μην πληρώσουν τίποτα. Δικηγόροι του Δημοσίου έχαναν τον δρόμο προς τα δικαστήρια… Ο υφυπουργός θέλοντας να συνεχίσει αυτή την παράδοση παίρνει υπό μάλης τριάντα και βάλε εκατομμύρια και πάει στα γραφεία τους να τους παρακαλέσει να τα πάρουν. Εκεί φτάσαμε. Αντί να απαιτήσει και να τους εκβιάσει να συμμορφωθούν πάει να τους παρακαλέσει. Κάτι κάνεις λάθος κύριε υφυπουργέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ