Τον ισοπέδωσε!

Τον ισοπέδωσε!

Οι ερυθρόλευκοι από το πρώτο λεπτό μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια θέλοντας να δείξουν και στον κόσμο τους, ότι θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητές τους.

Ένας αποφασισμένος Ολυμπιακός επικράτησε επί ενός νωθρού και εκτός τόπου και χρόνου Παναθηναϊκού και οδήγησε τη μάχη του τίτλου σε πέμπτο ματς. Οι περισσότεροι περίμεναν να πάει η σειρά μέχρι το τέλος, αν και αυτό έγινε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο, αφού είχαμε break στο break στα δύο πρώτα παιχνίδια. Θα μπορούσε το άρθρο να τελειώνει εδώ, εφόσον ο αποψινός αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική.

Από το πρώτο λεπτό οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια θέλοντας να δείξουν και στον κόσμο τους, ο οποίος τους γύρισε ελαφρώς την πλάτη, ότι θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητές τους. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ από την άλλη μπήκαν πολύ χαλαρά στο ματς και το πλήρωσαν. Το πλήρωσαν γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να γυρίσουν την ψυχολογία και να μεταφέρουν το άγχος στους ερυθρόλευκους. Ότι κι αν έκανε ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να αλλάξει το momentum της αναμέτρησης.

Τώρα η σειρά πάει στη ρώσικη ρουλέτα. Το πέμπτο παιχνίδι είναι μία τελείως διαφορετική διαδικασία από τα προηγούμενα. Άπαντες γνωρίζουν ότι πλέον τους χωρίζουν μόλις 40 λεπτά από το τρόπαιο του πρωταθλητή. Ο Παναθηναϊκός έχει την έδρα, αλλά και την παράδοση με το μέρος του, γιατί και στις τέσσερις περιπτώσεις που κλήθηκε να επιβεβαιώσει το πλεονέκτημα της έδρας σε πέμπτο παιχνίδι, το έκανε. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι του αρκεί μία νίκη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για να σώσει την παρτίδα. Τι θα γίνει την Κυριακή κανείς δεν το ξέρει. Ένα όμως είναι σίγουρο. Το ματς δεν θα προσφέρεται για….καρδιακούς!

Θα ήθελα να κλείσω, αν και δεν μου αρέσει να κάνω συχνά προσωπικές αναφορές σε παίκτες, με τον Γιώργο Μπόγρη. Ο Έλληνας center υπέπεσε σε ένα λάθος, που είναι το αποτέλεσμα του πως έχει αποφασίσει να διαχειριστεί το μπασκετικό του μέλλον, επενδύοντας όχι στα όποια αθλητικά του προσόντα, αλλά στο πως θα πουλήσει καλύτερα οπαδιλίκι σε λίγους φανατικούς. Άλλο πράγμα η αυταπάρνηση που δείχνει παίζοντας τραυματισμένος όλον αυτόν τον καιρό και άλλο το καφριλίκι και η ψευτομαγκιά. Έτσι Γιώργο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ