Οι νέοι παίκτες και ο Μαρτίνς

Οι νέοι παίκτες και ο Μαρτίνς

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην διοίκηση για νεαρούς σε ηλικία παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Για νέα παιδιά δηλαδή που ξεχώρισε ο ίδιος στην περσινή σεζόν και τα οποία έχουν την προοπτική εξέλιξης. Θα είναι όμως πολύ σημαντικό να εμπιστευτεί και νέα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Πεδρόσα, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον νεαρό μέσο της Σετούμπαλ και όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος μέσος θα πιάσει λιμάνι.

Όπως κάθε νέος προπονητής έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του Ολυμπιακού, για παίκτες που θα ήθελε να έχει μαζί του στον Πειραιά. Είναι λογικό να θέλει ο Μαρτίνς κάποιους παίκτες που τους γνωρίζει από το πρωτάθλημα της χώρας του. Αυτή άλλωστε είναι η επιθυμία όλων των προπονητών που πιάνουν δουλειά σε μια ομάδα.

Υπάρχει πάντως κι ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Ένα στοιχείο που έχει να κάνει με τους παίκτες που έχει πει στην διοίκηση του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος προπονητής. Οι περισσότεροι είναι νεαροί σε ηλικία κι αυτό φανερώνει πολλά αναφορικά με τον τρόπο σκέψης του Μαρτίνς.

Πρόκειται για νέα παιδιά τα οποία έχει ξεχωρίσει ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και θεωρεί πως είναι ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό. Δείτε για παράδειγμα τον Αντρέ Πεδρόσα που είναι κοντά σε συμφωνία με τους πειραιώτες.

Πρόκειται για ένα παιδί 21 ετών που έκανε μια καλή σεζόν πέρυσι στην Πορτογαλία. Και ο Μαρτίνς δείχνει με τις συγκεκριμένες επιλογές ότι το «ψάχνει» το θέμα με νεαρούς σε ηλικία παίκτες, με παίκτες δηλαδή που έχουν προοπτική.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά πως ο Μαρτίνς έχει ψηλά στην λίστα του έναν ακόμα νεαρό παίκτη από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, τον Άλφα Σεμέδο της Μορεϊρένσε. Ακόμα και ο στόπερ της Γκιμαράες, ο Πεδράο, είναι 25 χρονών.

Δείχνει δηλαδή ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πως έχει την διάθεση να παίξει με νέα παιδιά. Δεν φοβάται να εμπιστευτεί σημαντικούς ρόλους σε νεαρούς παίκτες, αρκεί βέβαια να θεωρεί πως έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει λοιπόν ότι έχει την φιλοσοφία να δώσει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, να εμπιστευτεί ο Πορτογάλος προπονητής και νέα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Κώστας Τσιμίκας.

Είναι δύο νέοι παίκτες που πρέπει να βοηθήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, γιατί πρόκειται για παίκτες που είναι έτοιμοι για να έχουν βασικό ρόλο στους ερυθρόλευκους. Και δεν είναι βέβαια μόνο ο Ανδρούτσος και ο Τσιμίκας, υπάρχουν κι άλλα νέα παιδιά που μπορεί να αναδείξει ο Μαρτίνς, όπως για παράδειγμα ο Βρουσάι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ