Μπορεί να νικήσει τρίτη σερί φορά στο ΟΑΚΑ;

Μπορεί να νικήσει τρίτη σερί φορά στο ΟΑΚΑ;

Μετά από καιρό οφείλουν οι ερυθρόλευκοι να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και εκτός από την άμυνα να εμφανίσουν βελτίωση στην επίθεσή τους.

Αυτή είναι η απορία που μένει σε όλους. O Ολυμπιακός στις δύο τελευταίες φορές που έκανε τη βολτίτσα του από το ΟΑΚΑ, επέστρεψε στο «σπίτι» του έχοντας στις αποσκευές του το ροζ φύλλο αγώνα. Αρκεί αυτό ρε παιδιά για να του δώσει το τρίτο; Όχι δεν αρκεί…

Μετά από καιρό οφείλουν οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Στο πρώτο ματς, έφεραν νέα πράγματα στο παρκέ, αλλά μην φανταστείτε και τόσα πολλά. Περισσότερο ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω και έμπλεξε στην αμυντική επίβλεψη του Ολυμπιακού παρά ήταν κακός και μοιραία έχασε.

Τώρα; Παιδιά μην κρυβόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει ΑΝΑΓΚΗ το ποστ παιχνίδι του. Όσο δεν προκαλεί φθορά στη ρακέτα του αντιπάλου του, τόσο περιμένει τόσα πολλά από την περιφέρειά του. Σόρυ κόουτς, αλλά σήμερα πρέπει να παίξει η ομάδα σου και λίγο επίθεση. Καλή η άμυνα, αλλά με τέτοια χαμηλή παραγωγική διαδικασία, μέσα στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να φύγει νικήτρια από το Μαρούσι.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Γιώργο Πρίντεζη. Θέλει πως και πως τον θετικό Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος δύσκολα ματσάρεται στην Ευρώπη. Για άλλη μία φορά οι ερυθρόλευκοι είναι άτυχοι αναφορικά με τους απόντες τους. Θα πεις εύλογα ότι κανείς δεν λείπει πια (με δεδομένο ότι οι Αγραβάνης και Τιλί έχασαν όλη τη σεζόν). Ελάτε όμως. Βλέποντας τα δύο τελευταία ματς, θεωρείτε ότι είναι εδώ οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ; Αμφότεροι είναι εκτός ροτέισον, νιώθουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα χωρίς αυτούς, οπότε όποιος λέει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι γεμάτοι, τότε «πλανώνται πλάνην οικτρά».

Όπως και να έχει, είναι ηλίου φαεινότερο πως και ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ αγνοούνται τόσο καιρό. Το θέμα είναι πως μπορεί ο Ολυμπιακός να τους καμουφλάρει και να πάρει ότι περισσότερο γίνεται και από τους δύο.

Το πλεονέκτημα έδρας γύρισε στον Παναθηναϊκό και το ζητούμενο είναι πλέον ένα: Μπορεί και πάλι περάσει από το ΟΑΚΑ η ομάδα του Πειραιά; Και αν όχι, έχει τις αντοχές και την ηρεμία να ξεπεράσει τους κραδασμούς από μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τους πράσινους και να επικρατήσει στο ΣΕΦ στον 4ο τελικό; Θα το δούμε σε μερικές ώρες λοιπόν…

ΥΓ. Τέτοιο άγχος που πέρασα στον τελικό του πόλο, είχα να το ζήσω από τελικούς Ευρωλίγκας. Τι τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός. Πόσο ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε που ζούμε το μεγαλείο του. Καταλαβαίνεις τελικά που πάνε αυτά τα 10 ευρώ; Πόσο ανάγκη τα έχουν τα τμήματα αυτά; Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την πιο ασφαλή επένδυση.  Εκείνη που σε γεμίζει περηφάνια.

ΥΓ2. Τέταρτος ευρωπαϊκός τελικός φέτος.. Δεν το ζούμε αυτό με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κατόρθωμα.

ΥΓ3. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τεράστια η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ξεκίνησε πολύ άσχημα η σημερινή μέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ