Όσο έχω εσένα…

Όσο έχω εσένα…

Μπορεί ο Αραούχο να οδεύει προς άλλες πολιτείες, όμως η ΑΕΚ έχει στη σύνθεσή της έναν παίκτη που ήταν πολύ πιο καθοριστικός στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από Ισπανία μεριά, δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας με την οποία συνδέθηκε περισσότερο από καμία άλλη. Μιας και οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας είναι στα… ύψη, την ώρα που οι ενδιαφερόμενοι για τον Αργεντινό φορ όλο και αυξάνονται.

Προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση την είχα έτσι κι αλλιώς «κάψει» στο μυαλό μου, διότι εξαρχής είχαν φανεί οι αντικειμενικές δυσκολίες για να υλοποιηθεί. Όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Η Ένωση άλλωστε είναι ο σύλλογος που μέχρι τώρα έχει κάνει την ακριβότερη μεταγραφή. Αποκτώντας τα δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια με ένα ποσό που έφτασε στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτά το συμβόλαιο του Κροάτη άσου. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι παρουσιάζουν ως «μπαμ», ελεύθερες προσθήκες και παίκτες που… περίσσεψαν από τους εγχώριους ανταγωνιστές.

Συμβαίνουν και αυτά και ίσως και να χρειάζονται. Ειδικά όταν έχεις δει μέσα σε μια σεζόν τον ουρανό… σφοντύλι! Θα δούμε κι άλλα στην πορεία, κυρίως εντός του καλοκαιριού. Διότι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, βλέπω το πράγμα να μαζεύεται κάπως.

Η ΑΕΚ διαθέτει από πέρυσι έναν εξαιρετικό κορμό, στον οποίο θα καλυφθεί ότι κενό προκύψει. Όταν και όπως κρίνει η πρωταθλήτρια. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα προχωρά σε ένα νέο κεφάλαιο, με νέο προπονητή και διαφορετικούς στόχους. Διαθέτοντας ωστόσο την μαγιά για να τα φέρει εις πέρας και να διατηρηθεί στην κορυφή. Κάνοντας παράλληλα το άλμα που αναζητά στην Ευρώπη.

Ωστόσο νομίζω πως η προσθήκη του Λιβάγια χρήζει περισσότερης κουβέντας. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες της σεζόν που ολοκληρώθηκε (πολύ πιο καθοριστικός από τον Αραούχο για παράδειγμα), ο οποίος του χρόνου αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος. Έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον της Ένωσης και αναλαμβάνοντας νέα καθήκοντα.

Η πιο σημαντική κίνηση από όσες έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μέχρι τις αρχές Ιουνίου, έχει γίνει. Ακόμα κι αν κόστισε ακριβά. Το 10 το καλό θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα, για κακή τύχη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Που αμφότεροι πήραν πέρυσι μια πρώτη γεύση των όσων θα ακολουθήσουν. Αφού ο Κροάτης στράικερ ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ και στα δύο νικηφόρα ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τους άμεσους ανταγωνιστές της Ένωσης για τον τίτλο. Κρατώντας και… κάβα για φέτος. Τα υπόλοιπα, στην ώρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ