Ολυμπιακός : Τα «προαπαιτούμενα» και η «δεύτερη ευκαιρία»!

Ολυμπιακός : Τα «προαπαιτούμενα» και η «δεύτερη ευκαιρία»!

Πώς και γιατί ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει-υποχρεωτικά- σε δύο φάσεις το μεταγραφικό του πλάνο…

Όλο και διευρύνεται τις τελευταίες ημέρες ο ορίζοντας του Ολυμπιακού σε ότι αφορά τους στόχους του στο μεταγραφικό παζάρι. Προκύπτουν νέες υποψηφιότητες κυρίως επειδή κρίνονται «άγονες» κάποιες από τις προηγούμενες.

Απολύτως λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση, καθώς η αγορά δεν έχει ανοίξει ακόμη τα ρολά της-πόσο μάλλον όταν αυτό το καλοκαίρι υπάρχει μπροστά μας το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και πάντα μία τέτοια διοργάνωση πάει πίσω τις εξελίξεις.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, για παράδειγμα, επαναλαμβάνει συχνά το θέμα της μεταγραφής του στις δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του. Αν δεν ολοκληρώσει όμως τις υποχρεώσεις του με το Ιράν, τότε πως θα προκύψει στην πράξη η μετακίνησή του;

Στην προηγούμενη εκδοχή, όπου ο Μπέσνικ Χάσι δεν τον είχε στα πλάνα του και του το είχε πει και του ιδίου, ο Καρίμ δεν έφευγε με τίποτα από το Ρέντη και τελικά του βγήκε σε καλό-και σε αυτόν και στον Ολυμπιακό-όμως τώρα την ξεκινά από μόνος του τη διαδικασία, με την Γερμανία να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο πιθανός προορισμός στην καριέρα του.

Πώς να πάρουν όμως σέντερ φορ οι ερυθρόλευκοι και με ποιά χαρακτηριστικά, αν δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προηγούμενες εκκρεμότητες, οι οποίες, να ξέρετε, δεν είναι και λίγες. Για αυτό θα επιδιώξουν να καλύψουν τα «προαπαιτούμενα» για να πάει η ομάδα στην προετοιμασία και στη συνέχεια θα οριστικοποιήσουν και όλα τα υπόλοιπα.

Για την επίθεση δηλαδή θα αποκτηθεί ένας παίκτης στην παρούσα φάση, καθώς στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος και ο Τζούρτζεβιτς και ο νεοαποκτηθείς Μάνος και ο Μαρτίνς θα κρίνει αν θα υπάρξει κάποια «ανατροπή». Το ίδιο ισχύσει και για τη θέση του στόπερ, αφού αν δεν πουληθεί ο Ένγκελς, τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει δύο στόπερ, όπως είναι στο πρόγραμμα. Θα έρθει ο ένας και στη συνέχεια ο δεύτερος.

Για τις θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν ο Χριστοδουλόπουλος, ο Φετφατζίδης που μπορεί να παίξει και στην άκρη κι ενώ είναι να έρθει και ο ΜακΚέι. Για το «6άρι» και το «8άρι» θέλει να φέρει άμεσα ενισχύσεις ο Ολυμπιακός και να καλύψει επίσης και το δεξί άκρο στην άμυνά του, από τη στιγμή που δεν θα μείνει ο Ομάρ.

Με αυτά τα δεδομένα ο «πρώτος γύρος» των μεταγραφών του Ολυμπιακού αναμένεται να κλείσει με πέντε ακόμη προσθήκες έως την αποστολή στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια να ακολουθήσει ο… δεύτερος. Μην ξεχνάμε επίσης ότι μέχρι τώρα στα «φρέσκα πρόσωπα» υπάρχουν οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Μάνος, Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Καμαρά κι ενώ κάποιοι από τους προηγούμενους (Πάρντο, Τζούρτζεβιτς και μπορεί να έχουμε και κάποια… έκπληξη) αναζητούν τη «δεύτερη ευκαιρία». Δεν είναι και… λίγοι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ