Έτσι γιγαντώθηκε ο Ολυμπιακός

Έτσι γιγαντώθηκε ο Ολυμπιακός

Οι 55 τίτλοι σε 8 χρόνια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδεικνύουν την σπουδαία δουλειά που γίνεται. Η σιγουριά που προσφέρει ο Μαρινάκης και η αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού οδήγησαν σε θαύματα!

Είναι απλά η απόδειξη του μεγαλείου του. Και συνάμα η απόδειξη πως μέσα από σωστή δουλειά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εντυπωσιακά. Όπως εντυπωσιακή είναι και η συγκομιδή τίτλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα τελευταία 8 χρόνια.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει στον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της χώρας που συνάμα φέτος βρίσκεται πολύ κοντά στο απόλυτο σε όλα τα πρωταθλήματα της χώρας!

Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς τι έχει πετύχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέσα σε μόλις 8 χρόνια. Σε ένα διάστημα μάλιστα που η χώρα έχει «βυθιστεί» οικονομικά, που παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού καταποντίζονται και αναγκάζονται είτε να υποβιβάζουν τμήματα τους είτε να τα… αφανίζουν!

Σε αυτό το διάστημα όμως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζει την ακμή του! 55 τίτλοι μέσα σε 8 χρόνια. Ασύλληπτο πραγματικά, απόδειξη της σωστής δουλειάς που γίνεται στον Πειραιά με στόχο πάντα την πρώτη θέση. Αυτή που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ένα αποτέλεσμα που έχει έρθει βάση κυρίως της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη που όχι μόνο αγκάλιασε από την πρώτη μέρα τον Ερασιτέχνη που περνούσε δύσκολες μέρες αλλά φρόντισε μεθοδικά να του προσφέρει την σιγουριά μέσω της οικονομικής του ενίσχυσης για να «εκτοξευθεί».

Από την ίδρυση του έως το 2010 ο Ερασιτέχνης μετρούσε 77 τίτλους. Από το 2010 έως τώρα μετράει 55 και η συλλογή τίτλων συνεχίζεται. Ένας Ολυμπιακός που δεν γιγαντώθηκε μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη μετρώντας σε αυτό το διάστημα 8 ευρωπαϊκούς τελικούς και ελπίζοντας φέτος και σε έναν ακόμη (το αντρικό τμήμα πόλο που ετοιμάζεται για τη «μάχη» του στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Μιχάλη Κουντούρη που ηγείται του Ερασιτέχνη και η αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος που αγκάλιασε την μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών να ενισχύσουν ουσιαστικά τον Ερασιτέχνη και μέσω των εισιτηρίων στο ποδόσφαιρο και που βλέπει τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν.

Ποιος άλλος ελληνικός σύλλογος έχει άλλωστε την πολυτέλεια να καταγράφει το απίστευτο επίτευγμα των 55 τίτλων σε 8 χρόνια; Ποιος άλλος ελληνικός σύλλογος έχει την χαρά να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα σε όλους τους τελικούς των ομαδικών αθλημάτων σε άνδρες και γυναίκες; Ποιος άλλος ελληνικός σύλλογος μπορεί να νοιώσει την απόλυτη ικανοποίηση βλέποντας τις ομάδες του σε όλα τα αθλήματα στην πρώτη θέση;

Και τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό έρχονται! Οι τίτλοι μέσα από την δουλειά και το «εκρηκτικό μείγμα» διοίκησης και κόσμου είναι δεδομένο πως θα συνεχίζουν να έρχονται για ένα σύλλογο που εδώ και χρόνια πια έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη ως ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ