Παναθηναϊκός : Τα ενθαρρυντικά μηνύματα από τον Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Τα ενθαρρυντικά μηνύματα από τον Παϊρότζ

Ανάλυση των οικονομικών, γνωριμία με τον τεχνικό διευθυντή, κλείσιμο προπονητή, ένα πρότζεκτ εφικτό να υλοποιηθεί. Στο τριήμερο που πέρασε ο Πιεμπονγκσάντ έπεισε ότι η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού θα φέρει μεγαλύτερη προοπτική.

Αυτή τη φορά η επίσκεψη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα υπήρξε πιο ουσιαστική από κάθε προηγούμενη. Τα βήματα που έκανε ο Ταϊλανδός ήταν συγκεκριμένα και προς τη σωστή κατεύθυνση. Συζήτηση με τον Αλαφούζο, ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, ανάλυση όλων των θεμάτων (από προπονητή, μεταγραφές, μέχρι προετοιμασία), συμφωνία με τον νέο προπονητή μέσα σε ελάχιστη ώρα, ενημέρωση για τα οικονομικά θέματα από τους λογιστές του Παναθηναϊκού.

Ένα τριήμερο διδακτικό, που δείχνει πως πλέον ο Παϊρότζ είναι το αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συμπεριφέρεται σαν τέτοιος και καλά κάνει. Λύνει τα θέματα με την ταχύτητα που πρέπει. Και ετοιμάζεται, στο επόμενο ταξίδι του πλέον, να γίνει και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι ότι ο Ταϊλανδός έκανε θετικό «γκελ» στους ανθρώπους οι οποίοι τον είδαν για πρώτη φορά. Όπως θετικό «γκελ» έκανε και ο γιος του, Πιτ. Άνθρωπος που δείχνει πως γνωρίζει από ποδόσφαιρο, με πολλές επαφές στον χώρο. Νταμπίζας και Δώνης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ όσα είδαν και άκουσαν από τον Παϊρότζ.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και οι δύο είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχουν συνεργαστεί με πολλούς παράγοντες του χώρου και ξέρουν να ξεχωρίζουν. Η καχυποψία που πάντα υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν εμφανίζεται ένας επενδυτής από το εξωτερικό και έχει να κάνει με το ποιος είναι και τι σκοπούς έχει, σίγουρα μειώνεται όταν οι αρμόδιοι σχηματίζουν μια καλή γνώμη για τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

Το τριήμερο που πέρασε άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα από τον Παϊρότζ. Σοβαρότητα, σωστά, μελετημένα και σταθερά βήματα, χωρίς υστερίες και υπερβολές για μεταγραφές που θα κάνουν πάταγο και ένα πρότζεκτ εφικτό να υλοποιηθεί. Ένα – καταρχήν – τριετές πλάνο, που αναλύθηκε και στον Γιώργο Δώνη, στον οποίο ο Παϊρότζ και ο γιος του εξήγησαν γιατί τον θέλουν με πολυετές και όχι μονοετές συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία μιας αλλαγής που μπορεί να τον οδηγήσει στην επόμενή του μέρα με ομαλό τρόπο και να επαναφέρει την κανονικότητα. Με τα γνωστά προβλήματα, με τον «Γολγοθά» που έχει να ανέβει αυτό το καλοκαίρι, με μια μεταβατική και δύσκολη σεζόν να έρχεται μπροστά του. Αλλά και με έναν άνεμο αλλαγής πως τα – πολύ – δύσκολα πέρασαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ