Ολυμπιακός : Ασύλληπτο αυτό που πετυχαίνει!

Ολυμπιακός : Ασύλληπτο αυτό που πετυχαίνει!

Παρών σε όλους τους τελικούς αθλημάτων, πολύ πιθανό να αναδειχθεί πρωταθλητής ΠΑΝΤΟΥ!

Μπορεί για τον κάθε οπαδό η ομάδα που υποστηρίζει, να είναι η… μεγαλύτερη του κόσμου όμως τα κριτήρια που αποδεικνύουν (σε μεγάλο βαθμό) την δυναμική κάθε συλλόγου δεν είναι άλλα από τους τίτλους.

Οι τίτλοι είναι ο Νο1 παράγοντας που καθορίζουν το πόσο σπουδαίος είναι ο εκάστοτε σύλλογος. Για τον Ολυμπιακό βεβαίως το «μείγμα» είναι «εκρηκτικό». Οι τίτλοι είναι… συνώνυμο του Ολυμπιακού που αποτελεί συνάμα και την λαοφιλέστερη ομάδα στην χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός που χωρίς ίχνος υπερβολής συγκαταλέγεται μέσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων σε Μπάσκετ, Πόλο, Βόλεϊ με σπουδαίες διακρίσεις τόσο στις Ανδρικές όσο και στις Γυναικείες ομάδες, με μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που διαθέτει ομάδα. Εσχάτως και στο Χάντμπολ.

Ο Ολυμπιακός που φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις δείχνει ικανός να πετύχει κάτι το ασύλληπτο!

Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα έχει βρεθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος! Και είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας παντού!

Στο ποδόσφαιρο μετά από 7 σερί πρωταθλήματα δεν κατάφερε να φτάσει στο ιστορικό 8ο σερί μετά τα όσα συνέβησαν στην κωμικοτραγική χρονιά που τελείωσε. Σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα όμως ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής, σε όσα έχουν τελειώσει, και διεκδικεί ακόμη με αξιώσεις δύο πρωταθλήματα!

Στο Βόλεϊ κατάφερε με εμφατικό τρόπο να επιστρέψει στην κορυφή επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟΚ στη σειρά των τελικών. «Σκούπα» έκανε και στο πρωτάθλημα Βόλεϊ των Γυναικών με το 3-0 επί του Άρη, εκεί που η διαφορά των ερυθρολεύκων από τις υπόλοιπες ομάδες είναι χαοτική! Σε μια χρονιά άλλωστε που τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν το τρεμπλ κατακτώντας συνάμα και το Τσάλεντζ Καπ αλλά και το Κύπελλο.

Στο Πόλο η παντοκρατορία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε χωρίς δυσκολίες. 3-0 την Βουλιαγμένη για τους άνδρες του Πειραϊκού συλλόγου που μπαίνουν τώρα στη «μάχη» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο Πόλο η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εύκολη, επίσης με 3-0 επί της Βουλιαγμένης.

Στο Μπάσκετ Γυναικών ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κατακτώντας και το φετινό πρωτάθλημα με «σκούπα» επί του Φάρου με τους ερυθρόλευκους να έχουν μπροστά τους δύο ακόμη μεγάλες προκλήσεις.

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παίζει στον 5ο και τελευταίο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Ανδρών στο Χάντμπολ έχοντας επιστρέψει στη σειρά από το 0-2 σε 2-2 και δείχνοντας έτοιμοι για την ολική επιστροφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και βεβαίως το πρωτάθλημα Μπάσκετ που μετά το θριαμβευτικό πέρασμα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου από το ΟΑΚΑ και το break στο αβαντάζ της έδρας ο Ολυμπιακός δείχνει ικανός για να επιστρέψει στην κορυφή και να «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα» τον Παναθηναϊκό για το δικό του break.

Σαφέστατα το 1-0 του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ δεν λέει και πολλά καθώς έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια πως οι έδρες και τα πλεονεκτήματα ή τα σερί όπως το φετινό που είχε ο Παναθηναϊκός δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο. Για τον Ολυμπιακό όμως που έδειχνε εκτός ρυθμού εδώ και καιρό η επικράτηση στο ΟΑΚΑ και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε λέει πολλά.

Δεν είναι λίγο άλλωστε να κερδίζει εύκολα μέσα στο ΟΑΚΑ με 10 πόντους διαφορά χωρίς να… παίζουν Σπανούλης, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ. Όπως και να κερδίζει και τους «κόρακες» του «Φάρου» που κατάφεραν να «σπάσουν» ένα… παγκόσμιο ρεκόρ με το 20-0 στις βολές από το 25΄και μετά σε ένα ματς με ισοδύναμες ομάδες που αυτή που βρισκόταν μπροστά στο σκορ δεν γνώρισε τη χαρά των βολών…

Το ματς στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη για τον Ολυμπιακό θα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς από την μια ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα επαναλάβει την κακή εμφάνιση που είχε την Κυριακή, θα μιλήσει και ο εγωισμός τους, ήδη το δικαιολογημένο «ντου» του Γιαννακόπουλου θα τους ταρακουνήσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τριάδα του… «Φάρου» που θα σφυρίζει είναι βγαλμένη από το… Die Hard 3 (το καλύτερο με διαφορά), έτοιμη για όλα!

Μέσα λοιπόν από τον τελικό του Χάντμπολ την Τετάρτη αλλά και την εξέλιξη των τελικών του Μπάσκετ θα γνωρίζουμε σύντομα αν ο Ολυμπιακός θα έχει καταφέρει το απόλυτο κατακτώντας όλα τα πρωταθλήματα σε άνδρες και γυναίκες (όπου έχει βεβαίως ομάδα, μια και στο Χάντμπολ γυναικών δεν διαθέτει) βάφοντας ερυθρόλευκη όλη τη χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ