Δυο 8άρια – διαμάντια και οι συνεργασίες με Φορτούνη

Δυο 8άρια – διαμάντια και οι συνεργασίες με Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ταλέντο στην θέση δίπλα στον κόφτη και ο Ανδρούτσος με τον Καμαρά έχουν τις δυνατότητες να φτιάξουν ωραίες συνεργασίες με τον αρχηγό της ομάδας του λιμανιού, Κώστα Φορτούνη.

Η περίοδος των μεταγραφών πάντα εξιτάρει τον κόσμο. Ονοματολογία, ενδιαφέρον για την απόκτηση παικτών, ρεπορτάζ, πληροφορίες και δημοσιεύματα. Τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά για όλους τους φιλάθλους οι οποίοι περιμένουν πως και πως τα νέα για την ενίσχυση των ομάδων τους.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Οι πειραιώτες θέλουν να παρουσιάσουν ένα νέο πρότζεκτ την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έχει ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος σε  μια νευραλγική θέση της εντεκάδας και τους ταλαντούχους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη θέση.

Ο λόγος για τα 8άρια των πειραιωτών, τους παίκτες που παίζουν δίπλα από τον κόφτη έχοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην επιθετική αλλά και ανασταλτική λειτουργία μιας ομάδας. Και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες στο ρόστερ του που είναι «διαμάντια» και οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επενδύσουν πάνω σ’ αυτά τα δύο παιδιά.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Μαντί Καμαρά. Δύο νέα παιδιά (21 ετών) οι οποίοι έχουν όλα τα προσόντα για να παίξουν στην συγκεκριμένη θέση και μάλιστα μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να δώσει τις ευκαιρίες σ’ αυτά τα δύο παιδιά του Ολυμπιακού και αν ο Πορτογάλος επιμείνει οι ερυθρόλευκοι θα βγουν κερδισμένοι. Ο Ανδρούτσος θα είναι για τρίτη χρονιά στην πρώτη ομάδα και δεν πρέπει να γίνει το λάθος που έγινε πέρυσι. Φέτος πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Το ταλέντο και την ευφυία του Ανδρούτσου δεν την συναντάς εύκολα σε παιδιά της ηλικίας του και ο Ολυμπιακός πρέπει να εμπιστευτεί ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία του.

Πάμε όμως και τον Καμαρά. Οι περισσότεροι δεν έχουν εικόνα από τον νεαρό μέσο αλλά πρόκειται για παίκτη με έφεση στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Δεν είναι «κόφτης» αλλά καθαρό 8άρι. Με καλή τεχνική και το κυριότερο με καλή πάσα στο παιχνίδι του.

Κι εδώ υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό είναι οι συνεργασίες που μπορεί να έχει ο Φορτούνης με τους δύο επιθετικογενείς μέσους που προαναφέραμε. Και αυτό που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά είναι ότι ο Φορτούνης μπορεί να κάνει ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο με τα δύο νεαρά παιδιά που προαναφέραμε.

Σίγουρα ο Καμαρά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να μπει στο κλίμα της ομάδας αλλά είναι ένα παιδί που έχει δυνατότητες και μπορεί να προσφέρει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στις τάξεις τους δύο «διαμάντια» και πρέπει να ποντάρουν πάνω στους δυο συγκεκριμένους παίκτες. Βέβαια από την άλλη πλευρά πρέπει να επισημανθεί ότι οι δύο 21χρονοι μέσοι θα πρέπει να δείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μια θέση στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή. Και πρέπει να το δείξουν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων ενόψει της επόμενης περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ