Στο Άλσος φαίνεται ανάγλυφα η νέα διαπλοκή…

Στο Άλσος φαίνεται ανάγλυφα η νέα διαπλοκή…

Τώρα έχουν λουφάξει. Κρύβονται. Αφήνουν τον δήμαρχο να περιφέρεται στα αστυνομικά τμήματα, να λοιδορείται από φανατικούς οπαδούς να προπηλακίζεται. Παραδίδουν την πόλη   στα επιχειρηματικά συμφέροντα

Αν υπήρχε το αίσθημα της ντροπής τότε κάποιοι κυβερνητικοί θα έπρεπε να κοκκινίζουν για τα όσα συμβαίνουν στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας τον τελευταίο καιρό. Αυτοί προφανώς έχουν χάσει αυτό το αίσθημα και απλά κιτρινίζουν πιο πολύ κι από τους οπαδούς της ΑΕΚ που κάνουν κατάληψη στο άλσος βγάζοντας εκτός λειτουργίας τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Αφήνοντας για πολλοστή φορά τον δήμαρχο της πόλης εκτεθειμένο στις πιο βαριές κατηγορίες αλλά και βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική του ακεραιότητα.

Το κείμενο δεν αφορά την ενέργεια των συγκεκριμένων οπαδών που προχώρησαν στην κατάληψη και περίλουσαν τον δήμαρχο με ύβρεις και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου. Αφορά τους κυβερνητικούς που κρύφτηκαν. Που εξαφανίστηκαν αντί να βγουν μπροστά και να πάρουν θέση σε αυτή την προσπάθεια να εκβιαστεί ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Είναι οι ίδιοι κυβερνητικοί που καθυστέρησαν να εγκρίνουν τις πιστώσεις για την μεταφορά των υπηρεσιών καθαριότητας σε άλλο χώρο όπως διεκδικεί ο Δήμος  σαράντα χρόνια όταν δήμαρχος όταν ο αγωνιστής Σταματιάδης.

Κι ενώ οι κυβερνητικοί είναι αυτοί που καθυστέρησαν τραγικά να εγκρίνουν τις πιστώσεις για την μεταφορά των απορριμματοφόρων από το Αλσος τώρα κρύβονται και αφήνουν τον Δήμο και τον Δήμαρχο να γίνεται βορρά στις ορέξεις των οπαδών. Οσοι φωτογραφίζονται με τον Δημήτρη Μελισανίδη, τρώνε και πίνουν μαζί του, περνάνε νόμους για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά του συμφέροντα στο γήπεδο και αλλού, αφήνουν τον δήμαρχο εκτεθειμένο.

Και προσέξτε: Δεν κρύβονται μόνο οι κυβερνητικοί και οι της Περιφέρειας Αττικής. Κρύβονται και εκείνοι που ήταν στην δημοτική παράταξη την οποία στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και νίκησε στις εκλογές αναδεικνύοντας δήμαρχο τον Αρη Βασιλόπουλο. Για να αποδειχτεί πως δεν είναι μόνο οι κυβερνητικοί που μεταλλάχτηκαν. Είναι και οι περισσότεροι από αυτούς που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του, που κάποτε πανηγύριζαν μαζί με τον Βασιλόπουλο για την εκλογή του.

Τότε μας έλεγαν πως η νίκη του στις δημοτικές εκλογές ήταν ένα μήνυμα των δημοτών πως η πόλη δεν παραδίδεται στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Τώρα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λουφάξει. Κρύβονται. Αφήνουν τον δήμαρχο να περιφέρεται στα αστυνομικά τμήματα, να λοιδορείται από φανατικούς οπαδούς να προπηλακίζεται μαζί με τους στενούς συνεργάτες του.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα φαίνεται ανάγλυφα πως μια κυβέρνηση που είπε πως θα βάλει φρένο στα επιχειρηματικά συμφέροντα, όχι μόνο δεν το έκανε αλλά παραδόθηκε σε αυτά. Φαίνεται ακόμα πως οι άνθρωποι που πίστεψαν και πάλεψαν για το σκοπό αυτό έμειναν μόνοι κι εκτεθειμένοι. Αβοήθητοι.

Οποιος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ακόμα πως η κυβέρνηση του κόμματός τους μάχεται την διαπλοκή και τα μεγάλα συμφέροντα δεν έχει παρά να κοιτάξει τι γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί θα καταλάβει πως δεν πρόκειται για συμβιβασμό ούτε καν για συνθηκολόγηση. Πρόκειται για υποταγή και εντέλει για πολιτική προδοσία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ