Άρης : Θα μας τα είχαν κάνει… Ζέπελιν

Άρης : Θα μας τα είχαν κάνει… Ζέπελιν

Ο Άρης, η Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Ερέρα και ο Βαλβέρδε σε μια ιστορία που μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγεται.

Φανταστείτε ότι ο προπονητής μιας ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος, σήκωνε το τηλέφωνο του και μιλούσε με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα. Όχι μέσω γραφείων τύπου, όχι με κάποιον συνεργάτη του, αλλά με τον ίδιο. Εξαιτίας, μάλιστα, της προηγούμενης συνεργασίας τους, ο προπονητής των Μπλαουγκράνα του απαντούσε με δεύτερο ενικό οικειότητας και όχι με τον τρίτο ευγενείας, όπως συνηθίζεται στην ισπανική γλώσσα.

Φανταστείτε, ακόμα, να του έλεγε ότι μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του και είναι πρόθυμος να του δώσει και κάποιους παίκτες, που μπορεί να μην μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα των αστέρων, όμως, στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να κάνουν την διαφορά και με το παραπάνω.

Φανταστείτε, τώρα, αυτή η ομάδα από την Ελλάδα να μην ήταν ο Άρης. Θα μας τα είχαν κάνει τώρα Ζέπελιν. Τα …νεύρα. Τέρμα φουσκωμένα. Μόνο ο Μέσι και ο Σουάρεζ δεν θα είχαν παρελάσει. Θα διαβάζαμε φυσικά παντού αφιερώματα για τον κορυφαίο τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος, για τους παικταράδες της Μπαρτσελόνα, για το ότι οι Μπλαουγκράνα ήταν αυτοί που επιτακτικά ζήτησαν την συγκεκριμένη συνεργασία, γιατί την είχαν ανάγκη και δεν μπορούσαν αλλιώς.

Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, βρίσκει τον Άρη να ακολουθεί την πεπατημένη της προηγούμενης. Με έτοιμο, δηλαδή, πλάνο και με τον νέο προπονητή να είναι στην ομάδα ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να έχει μπροστά του τον απαιτούμενο χρόνο για να στελεχώσει το ρόστερ όπως ο ίδιος θέλει.

Υ.Γ Δεν είδαν όλοι με καλό μάτι την επιστροφή του Άρη στη Superleague. Αφού, μάλιστα, δεν κατάφεραν να την εμποδίσουν , έχουν βάλει σε εφαρμογή σχέδιο για να φυτέψουν το μικρόβιο της αμφιβολίας στον οπαδό του, μήπως και κοπάσει ο ενθουσιασμός του. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες.

Υ.Γ 1 Με διαφορετικό αριθμό μητρώου, με άλλο ΑΦΜ και ψάχνει ο άλλος να αποδείξει ότι πρόκειται για ίδια εταιρεία. Τι να πει κανείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ