Μήνας ορόσημο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, «ντου» από Γιαννακόπουλο

Μήνας ορόσημο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, «ντου» από Γιαννακόπουλο

Το μέλλον του Παναθηναϊκού παίζεται σε 30 μέρες. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Από το να μείνει ο Παναθηναϊκός ως έχει, μέχρι να δούμε συνεργασίες ή πόλεμο…

Το καλοκαίρι που διανύουμε από σήμερα θα είναι σαφώς από τα πλέον καυτά στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτός ο μήνας ασφαλώς και θα δείξει το πόσο.

Η κατάσταση στον σύλλογο μοιάζει τόσο ρευστή, που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Να δεις ανατροπές εκεί που δεν το περιμένεις. Το δεδομένο είναι ότι τώρα τρέχει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας με την έγκριση, σε οτιδήποτε φυσικά, του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όμως, εκεί που έκανε λίγες μέρες να φανεί, ξαφνικά πύκνωσε τις επισκέψεις του. Στην προηγούμενη παρουσία του, μάλιστα κι αφού ενημερώθηκε για την πορεία του οικονομικού και νομικού ελέγχου, ενώ είχε συνάντηση και με τον Αλαφούζο, διέρρευσε ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και ότι δύσκολα δεν θα υπάρξει συμφωνία.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε στον Αλαφούζο για αθέτηση… συμφωνίας. Έκτοτε, μεσολάβησε η είδηση-γεγονός ότι παίρνει τον Ερασιτέχνη και η πληροφορία ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση 35 εκατ. ευρώ για την ΠΑΕ, αν πάρει το «ΟΚ» από τους ξένους συμπαίκτες του. Και τώρα σε λίγες μέρες υπάρχει νέα άφιξη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος εκπροσωπεί την «Pan Asia».

Σ’ αυτόν τον μήνα είναι δεδομένο ότι θα δουν πολλά τα μάτια μας. Θα γίνουν πολλά, θα κυκλοφορήσουν σενάρια τρελά… Ο Πιεμπονγκσάντ έχουμε αναφέρει ότι είναι το φαβορί, αλλά τονίσαμε και πρόσφατα ότι από την Κυβέρνηση δεν αποκλείουν τη συνεργασία «Pan Asia»- «Athens Alive». Τώρα πως θα προκύψει αυτή και σε ποια περιοχή είναι προϊόν διαπραγματεύσεων. Ο Γιαννακόπουλος με τους συμπαίκτες του, πάντως, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το ΟΑΚΑ. Εννοείται, ότι είναι πολύ πιθανό να κάνει τελικά το «ντου» για την ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, χωρίς να υπολογίσει αν προπορεύεται ο Ταϊλανδός. Ο Γιαννακόπουλος το έχει ουσιαστικά προδικάσει εντός Ιουνίου.

Και πάμε στον Αλαφούζο. Θέλει να φύγει, αλλά τρέχει τις εξελίξεις. Λογικό. Με το μικρότερο φυσικά μπάτζετ. Σήμερα μπαίνει το καλοκαίρι κι ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει προπονητή, ενώ ξέρουμε εδώ και μήνες ότι προωθείται το δίδυμο Νταμπίζα-Δώνη. Όλα τα περίεργα στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν. Εδώ ο τεχνικός διευθυντής ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Τυπικό, βέβαια, αλλά είναι ν’ απορείς. Στο θέμα του προπονητή ο Δώνης θέλει έναν χρόνο, δύο επιμένει η ΠΑΕ. Δεν είναι παράλογο να μοιάζει μεγαλύτερο πρόβλημα η διάρκεια από το οικονομικό; Μην απορήσει κανείς, αν ξαφνικά προκύψουν τίποτα εμπόδια με Πιεμπονγκσάντ ή Αλαφούζο και ξεκινήσει η σεζόν με τον νυν μεγαλομέτοχο… Αν κι αυτό το σενάριο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες από τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ