Λίγες και καλές κινήσεις (ουσίας) για τον ΠΑΟΚ

Λίγες και καλές κινήσεις (ουσίας) για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει 3-4 μεταγραφικές κινήσεις ουσίας ενόψει της επόμενης σεζόν για να παρουσιαστεί πιο δυνατός και με ακόμη πιο γεμάτο ρόστερ τη νέα χρονιά.

Βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν που πέρασε και παραδόξως (σε σχέση με προηγούμενα χρόνια) έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα ονόματα ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ! Ίσως λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά έως τώρα… Αυτό είναι καλό για την ομάδα, αλλά όχι για τα ΜΜΕ, που θα ήθελαν σίγουρα να πουλήσουν περισσότερα ονόματα που αρέσουν και πιο πολύ στον κόσμο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως είναι ίσως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και τα πλάνα του Δικέφαλου σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Συνεχίζει ο ίδιος προπονητής και ο Λουτσέσκου μίλησε για μόλις 3-4 μεταγραφές (παρότι εγώ θεωρώ ότι στο τέλος μπορεί να γίνουν 5-6) συν κάποιες επιστροφές δανεικών (Γιαννούλης, Χαρίσης, Ενρίκε, Ουάρντα θα είναι στην προετοιμασία και ίσως 1-2 ακόμη) για να μη χαλάσει η χημεία της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να «παίξουν» για τον ΠΑΟΚ 50 ονόματα στις μεταγραφές.

Ξέρουμε ήδη ότι για τερματοφύλακας θα κλείσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον οποίο ξέρει καλά ο Λουτσέσκου από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα της Ξάνθης τη σεζόν 2016-17.

Ξέρουμε ήδη ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο Ευγένιος Χατσερίδης για την άμυνα που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό προφορικά. Έπαιξε λίγο το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αλλά ο Γιώργος Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να τον φέρει τώρα ο ΠΑΟΚ γιατί και ο παίκτης έχει βλέψεις να παίξει για κάποια ακόμη χρόνια σε καλύτερα πρωταθλήματα.

Για τα χαφ εμφανίστηκε νωρίς-νωρίς το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ (έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 3,6 εκ. ευρω) και φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Οπότε σε πρώτη φάση μένει και η απόκτηση εντός ακόμη σέντερ φορ (με τον Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ζεστός…) για να κλείσει ο βασικός μεταγραφικός σχεδιασμός.

ΟΚ, έπαιξαν και 6-7 ακόμη ονόματα για διάφορες θέσεις (προέκυψε και το θέμα με τον Σρνα που δεν προχώρησε τελικά) αλλά ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με λίγες, απλές και σίγουρες κινήσεις να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του για να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός του χρόνου.

Δεν πάει σε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά σε κινήσεις ουσίας για να έχει ακόμη πιο γεμάτο ρόστερ για μια πιο δύσκολη χρονιά, καθώς ο Δικέφαλος εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, θα παλέψει για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του και στους ομίλους του Champions League.

Οπότε εκτός από καλύτερο ρόστερ, οφείλει να έχει και πιο έτοιμη ομάδα στα προκριματικά του καλοκαιριού για να μπορέσει να περάσει τρεις αντιπάλους και να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ